Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πατέρας ξέχασε το παιδί του στο αμάξι 24 ώρες!

Ήπιε πάρα πολύ και ήταν σε κατάσταση μέθης. Συνελήφθη από την αστυνομία γιατί οδηγούσε μεθυσμένος και άφησε μόνο του το παιδί μέσα στο αμάξι για 24 ώρες!

Σώο και αβλαβές βρέθηκε ένα τρίχρονο αγοράκι που το είχε εγκαταλείψει μέσα στο αυτοκίνητό του ο πατέρας του, ο οποίος είχε συλληφθεί σε κατάσταση μέθης 24 ώρες νωρίτερα και… ξέχασε να αναφέρει στους αστυνομικούς την ύπαρξη του γιου του.
O Ντίλον Καριχέιρα κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν τον εντόπισαν στην Πασαντίνα, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σημείο όπου είχε συλληφθεί ο πατέρας του το βράδυ του Σαββάτου.
 
“Βρέθηκε στο καθισματάκι του, κοιμισμένος και σε καλή φυσική κατάσταση, αν λάβουμε υπόψη την περιπέτειά του”, είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζάνετ Πόουπ Γκίβενς.
 
Η αστυνομία είχε ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού αφού ενημερώθηκε, το πρωί της Κυριακής, από τη μητέρα του που δεν γνώριζε πού βρισκόταν ο γιος της. Οι αστυνομικοί “δεν μπορούσαν να ξέρουν ποιος ήταν ο πατέρας”, εξήγησε η εκπρόσωπος. Επιπλέον, εκείνος “δεν θυμόταν πως είχε μαζί του το παιδί λόγω της μέθης του”, πρόσθεσε.
 
Ο πατέρας παραμένει στη φυλακή αφού δεν έχει καταβάλει ακόμη την εγγύηση, ύψους 100.000 δολαρίων, που του ορίστηκε ενώ το αγοράκι ανατέθηκε στην κοινωνική πρόνοια μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε