Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Περιμένοντας την πρωθυπουργό στο… σπίτι

Περιμένοντας την πρωθυπουργό στο… σπίτι

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την καθημερινότητα της σύντροφου του και πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ ήταν ο… πρώτος κύριος της χώρας, Τιμ Μάθεσον.

Δεν την περιμένει σπίτι να γυρίσει από τη δουλειά έχοντας στρώσει το τραπέζι κι έχοντας φτιάξει ένα ωραίο φαγητό. Κάνει κάτι ακόμη καλύτερο για μια γυναίκα: μόλις ακούσει το κλειδί στην πόρτα, σηκώνεται από το κρεββάτι και της ετοιμάζει ένα χλιαρό αρωματικό μπάνιο.

Το πρωί -πολύ πρωί όμως, σύμφωνα με τις δικές του εκμυστηρεύσεις, της φέρνει τις εφημερίδες. Χαρά του είναι, επίσης, να της χτενίζει τα μαλλιά. Υπήρξε άλλωστε κομμωτής. Και δεν την αφήνει να βγει από το σπίτι αν δε βεβαιωθεί πως… δεν πετά ούτε μία τρίχα ή ότι το χρώμα των μαλλιών της είναι τέλειο.

Εκείνος δεν ενδιαφέρεται τόσο για την πολιτική όσο η καλή του. Παρακολουθεί τα του Κοινοβουλίου καθισμένος στον καναπέ, αλλά συνήθως τον παίρνει ο ύπνος. Μόνο μια φορά δεν αποκοιμήθηκε, την μέρα που η πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Τόνι Άμποτ “μισογύνη”.

Τότε, όχι μόνο δεν τον πήρε ο ύπνος, ως συνήθως, αλλά παρακολούθησε όλο το “λιθοβολισμό” του Άμποτ, μη μπορώντας να πιστέψει σ’ αυτά που άκουγε, περήφανος όμως απερίγραπτα για τη σύντροφο της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακή τούμπα της πρωθυπουργού της Αυστραλίας – VIDEO

Τελευταία στιγμή γλίτωσε το λιντσάρισμα η πρωθυπουργός της Αυστραλίας! – video

Σε πλειστηριασμό το παπούτσι που “έχασε” η αυστραλή πρωθυπουργός!

Πρωθυπουργός πήρε 31% αύξηση μισθού!

Συνεργάτες της Γκίλαρντ ξεσήκωσαν τους Αβορίγινες;

Το “μπούνγκα μπούνγκα” απειλεί και την κυβέρνηση της Γκίλαρντ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε