Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πέταξαν από το λεωφορείο γκέι ζευγάρι γιατί φιλήθηκαν!

Πέταξαν από το λεωφορείο γκέι ζευγάρι γιατί φιλήθηκαν!

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς εναντίον δυο ομοφυλόφιλων τους οποίους οδηγός λεωφορείου  πέταξε έξω από το όχημα γιατί φιλήθηκαν.

Όλα έγιναν στο Λονδίνο και μάλιστα έχει διαταχθεί και έρευνα από το υπουργείο Μεταφορών της χώρας.

Ο Τζακ Τζέϊμς, 23 ετών και ο σύντροφός του, “διατάχθηκαν” να κατέβουν από το λεωφορείο με τον αριθμό 89 κοντά στο Μπλακιθ στο νοτιοανατολικό Λονδίνο επειδή φιλήθηκαν.

Ο Τζακ περιγράφοντας το περιστατικό είπε: «Μιλούσαμε και κάτι είπα και ο σύντροφός μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη». Και συνέχισε: «Ε! Εσείς οι δυο! Μην το κάνετε αυτό στο γαμημένο το λεωφορείο μου! Κατεβείτε! Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά!»

Αρχικά όπως λένε, νόμιζαν ότι δεν μιλούσε σ’ εκείνους ο οδηγός. Μάλιστα μόλις σταμάτησε το λεωφορείο ο Τζάκ κατευθύνθηκε προς τον οδηγό και τον ρώτησε: «Συγγνώμη, μιλούσατε σ’ εμάς;» 
Εκείνος τότε απάντησε: «Ναι! Είναι το λεωφορείο μου. Εγώ βάζω τους κανόνες και δεν θέλω να βλέπω τέτοια πράγματα! Είναι αηδιαστικό. Κατεβείτε τώρα!»

Ο οδηγός τους στόλισε κιόλας με διάφορα κοσμητικά επιθετα.

Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει και σε μεγάλο πολυκατάστημα του Λονδίνου όταν απείλησαν δυο κοπέλες να τις βγάλουν έξω με τις κλωτσιές γιατί φιλήθηκαν.

ΠΗΓΗ: Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε