Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέθαναν αγκαλιά! Την πυροβόλησε και αυτοκτόνησε – Δεν άντεχαν να υποφέρουν

Πέθαναν αγκαλιά

Ήταν πριν από λίγες μέρες που οι αρχές εντόπισαν νεκρούς αγκαλιά δύο νέους που εξαφανίστηκαν ενώ έκαναν πεζοπορία.

Οι δύο νέοι βρέθηκαν νεκροί αγκαλιά κάτω από δέντρο στο Joshua Tree National Park στην Καλιφόρνια. Οι σοροί του Joseph Orbeso και της 22χρονης κοπέλας του Rachel Nguyen βρέθηκαν αγκαλιά τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή τους.

Η οικογένεια της 22χρονης δεν κρατά κακία στον φίλο της που την πυροβόλησε και αυτοκτόνησε. “Ευχαριστούμε τον Θεό που θα έχουμε τη δυνατότητα να θάψουμε τη Rachel και να την οδηγήσουμε στην τελευταία της κατοικία” δήλωσε ο θείος της Son Nguyen.

“Οι γονείς της και εγώ είμαστε ενωμένοι και πιστεύουμε ότι έγινε για να μην υποφέρουν όπως εκτιμούν οι ερευνητές. Δεν κρατάμε κακία στον Joseph ή την οικογένειά του”.

Πέθαναν αγκαλιά

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η Rachel πιθανότατα τραυματίστηκε κατά την πτώση της από βράχο. Ο Joseph πήγε κοντά της για να τη φροντίσει. Το t-shirt της ήταν τυλιγμένο στο κεφάλι της σαν επίδεσμος.

Προκύπτει μάλιστα ότι έβγαλε και το δικό του μπλουζάκι και το έβαλε στα πόδια της για να την προστατεύσει από τον ήλιο και τη ζέστη. Φαίνεται όμως, σύμφωνα με τον θείο της 22χρονης, πως έφτασαν σε ένα σημείο που ήθελαν να απαλαγούν από τον πόνο τους.

“Ήταν μια ζεστή μέρα. Μακάρι να ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Μέχρι να βρεθείς σε ανάλογη θέση, δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις”.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Joseph την πυροβόλησε και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. Είχε πάρει μαζί του το πιστόλι που κατείχε νόμιμα στο όνομά του.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις