Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέθανε ξαφνικά γνωστός δημοσιογράφος

Πέθανε ξαφνικά γνωστός δημοσιογράφος

Πρόκειται για τον συντηρητικό Αμερικανό Andrew Breitbart ο οποίος έφυγε ξαφνικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ηλικία 43 ετών στο Λος Άντζελες.

Ο Andrew Breitbart ήταν σχολιαστής στην τηλεόραση, blogger και συγγραφέας.
Υπηρέτησε ως σχολιαστής για το The Washington Times, ήταν συχνός φιλοξενούμενος στο Fox News Programs και πρώην εκδότης της έκθεσης Drudge.

Στα blog του και στην ιστοσελίδα του σήμερα αναρτήθηκε το παρακάτω μήνυμα:

“Με μεγάλη αίσθηση πόνου και απώλειας σας ανακοινώνουμε το θάνατο του Andrew Breitbart. Χάσαμε έναν σύζυγο, πατέρα, γιο, αδερφό, αγαπητό φίλο, πατριώτη και ευτυχισμένο αγωνιστή”.

“Ο Andrew αναπαύεται αλλά ο ευτυχισμένος αγωνιστής ζει σε καθέναν από εμας”.

Ο Andrew έγραψε στο βιβλίο του, Ιερή Αγανάκτηση:

“Λατρεύω τη δουλειά μου. Αγαπώ να αγωνίζονται για αυτό που πιστεύω. Μου αρέσει να περνάω καλά όταν το κάνω αυτό. Λατρεύω να αναφέρω ιστορίες που το Συγκρότημα αρνείται να αναφέρει.. Αγαπώ να πολεμώ, να βρίσκω συμμάχους και όπως είναι γνωστό διασκεδάζω όταν δημιουργώ εχθρούς.

Πριν τρία χρόνια, ήμουν ο τ’υπος που βρισκόταν στα παρασκήνια σε μια πολύ δημοφιλή ιστοσελίδα. Πάντα αναρωτιόμουν πως θα ήταν αν ερχόμουν στη δημοσιότητα για να αγωνιστώ για αυτά που πιστεύω. Έχασα πολλούς φίλους, πιθανόν δεκάδες, ίσως δεκάδες. Αλλά έχω κερδίσει εκατοντάδες, χιλιάδες-ποιος ξέρει;-συμμάχους της. Στο τέλος της ημέρας, μπορώ να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, και να κοιμάμαι καλά τη νύχτα”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε