Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέθανε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Λέσλι Νίλσεν

Έγινε γνωστός από τις παρωδίες Τρελές Σφαίρες (Naked Gun) και Airplane! Τι είπε σε συνέντευξη του στον Λάρυ Κινγκ για τους ρόλους που τον έκαναν διάσημο…

Έφυγε τα ξημερώματα από την ζωή ο γνωστός βετεράνος κωμικός ηθοποιός Λέσλι Νίλσεν. Είχε γίνει πασίγνωστος από τις παρωδίες “Airplane!” και Τρελές Σφαίρες (Naked Gun)
 
Γεννήθηκε στον Καναδά στις 11 Φεβρουαρίου του 1926.
 
Ο ατζέντης του Τζον Σ. Κέλλυ επιβεβαίωσε ότι ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα σήμερα έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο και φίλους.
 

 

Νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο βδομάδες αφού είχε πάθει πνευμονία κάτι που τελικά επιβάρυνε την υγεία του.
 

“Τις τελευταίες 48 ώρες τα πράγματα είχαν γίνει χειρότερα και τελικά δεν τα κατάφερε”, είπε ο ανιψιός του Λέσλι, Ντουγκ Νίλσεν.
 
 
Άρχισε την καριέρα του την δεκαετία του 50 στην τηλεόραση. Το 1972 έγινε πολύ γνωστός ως…δραματικός ηθοποιό αφού πρωταγωνιστούσε το μπλογκμπάστερ “The Poseidon Adventure” αλλά και στις σειρές Μπονάνζα και ο Φυγάς.
 
Πίσω όμως στα παρασκήνια ήταν γνωστός ως ένα πειραχτήρι. Πάντα πείραζε τους άλλους και τους έκανε να γελάνε. Και όπως και ο ίδιος είχε πει ο ρόλος του Ντετέκτιβ Φρανκ Ντρέμπιν ήταν ακριβώς ο ίδιος του…ο εαυτός.
 
Έχει δύο κόρες οι οποίες εμφανίστηκαν μαζί του στις ταινίες Dracula: Dead and Loving It and Wrongfully Accused.

Όπως και πολλοί άλλη διάσημοι ηθοποιοί και αυτός είχε πάει πριν από καιρό στον Λάρυ Κινγκ. Δείτε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το CNN.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε