Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πέθανε την ημέρα των γενεθλίων της σε πτώση ελικοπτέρου

Η άτυχη γυναίκα είχε μισθώσει το ελικόπτερο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τους γονείς της. Φτάνοντας όμως στο Μανχάταν…

το ελικόπτερο έπεσε στον ποταμό Ιστ Ρίβερ. Η 40χρονη Βρετανίδα έχασε τη ζωή της και τρεις ακόμα από τους επιβάτες τραυματίστηκαν. Οι δύο από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Το ελικόπτερο έχασε τον έλεγχο λίγο μετά την απογείωσή του και έπεσε στον Ιστ Ρίβερ κοντά στην 34η οδό στο κέντρο του Μανχάταν.

Στο ταξίδι αυτό για τα γενέθλιά της η 40χρονη είχε καλέσει μία φίλη της, την μητέρα της και τον πατριό της. Ο πιλότος που ήταν στην μοιραία πτήση, είναι οικογενειακός φίλος και  κατάφερε να βγει ζωντανός μέσα από το ελικόπτερο λίγο μετά την πτώση.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως δύο από τους επιβάτες βγήκαν αμέσως από τα νερά του ποταμού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκαν πάνω από 90 λεπτά για να ανασύρουν το πτώμα της άτυχης Βρετανίδας.

Τα αίτια της πτώσης δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη και προκαλούν πολλά ερωτηματικά αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές, υπήρχε ορατότητα για πάνω από 16 χιλιόμετρα απόσταση και οι άνεμοι δεν ήταν ισχυροί.

Διαβάστε επίσης: Μικρό ελικόπτερο κατέπεσε σε ποτάμι στο Μανχάταν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε