Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πήδηξε στο κενό με τον 8χρονο γιο της αγκαλιά – Τη φώναζε γουρούνι ο άντρας της μετά την πλαστική

Πήδηξε στο κενό με τον 8χρονο γιο της αγκαλιά – Τη φώναζε γουρούνι ο άντρας της μετά την πλαστική

Δεν άντεξε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του συζύγου της και αποφάσισε να πέσει στο κενό έχοντας στην αγκαλιά της τον 8χρονο γιο τους.

Η 33χρονη Anna Ozhigova βυθίστηκε στην κατάθλιψη μετά από αποτυχημένη πλαστική επέμβαση στη μύτη, με τον σύζυγό της να τη χλευάζει για την εμφάνισή της. Οι φίλοι της ισχυρίζονται πως το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν το έναυσμα για την αποτυχία του γάμου της, οδηγώντας στον χωρισμό από τον άντρα της Oleg Ponomarev. Μετά τον χωρισμό τους μια σειρά από άλλα γεγονότα την έκαναν να νιώθει πως δεν υπάρχει ελπίδα.

Αποφάσισε έτσι να βάλει τέλος στη ζωή της, παίρνοντας αγκαλιά τον αποκοιμισμένο γιο της Gleb και βουτώντας στο κενό από το διαμέρισμα των γονιών της στην πόλη Omsk την περασμένη Πέμπτη. Το άψυχο κορμάκι του βρέθηκε κοντά στο δικό της. Είχε αφήσει ένα σημείωμα όπου εξηγούσε τους προσωπικούς λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Νωρίτερα, όπως αποκαλύφθηκε, είχε γράψει μήνυμα σε φιλικό της πρόσωπο. “Ο χειρουργός με έπεισε ότι η μύτη μου δεν μου ταίριαζε. Εντυπωσιάζομαι εύκολα και με έπεισε. Μου έλεγε ότι θα αλλάξει το σχήμα της μύτης μου μόλις ένα χιλιοστό. Δεν μπορώ να χαμογελάσω. Τα ρουθούνια μου τώρα είναι τόσο μεγάλα σαν να ήμουν γουρούνι και κινούνται. Το χαμέγελό μου τώρα είναι διαφορετικό γιατί αφαίρεσε μύες από το πάνω χείλος και άλλαξε κάτι. Ο άντρας μου με χλευάζει όταν με βλέπει”.

Ανέφερε ακόμα ότι έβαζε μακιγιάζ όταν ήταν μαζί του αλλά όπως τόνισε είναι μαζί 12 χρόνια και δεν μπορεί να τη συνηθίσει τώρα. “Έχω επίσης προβλήματα με τις εκφράσεις του προσώπου. Μου λέει ότι ήταν χαζό να κάνω το χειρουργείο. Δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιδέα ότι θα είμαι έτσι για πάντα. Έχω ένα παιδί και ζω για αυτό. Θα πάω σε ψυχολόγο”.

Η φίλη της υποστηρίζει πως η άτυχη γυναίκα είχε ανάγκη από συναισθηματική υποστήριξη και πως είχε προσπαθήσει να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της. Φοβόταν πως ο επιχειρηματίας σύζυγός της ήταν έτοιμος να εξασφαλίσει την επιμέλεια του 8χρονου γιου τους και ότι θα της τον έπαιρνε μακριά της “Αυτή η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”.

“Ηθελα ευτυχία, καλοσύνη και ειρήνη για τον γιο μου. Αλλά μεγαλώνει μέσα στην οργή”, έγραψε στο σημείωμα που άφησε πριν πέσει στο κενό. Οι ερευνητές διερευνούν όλα τα δεδομένα, ενώ ο εν διαστάσει σύζυγός της και οι γονείς της αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε