Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Το «πλοίο των νεοναζί» κατά των προσφύγων στην Μεσόγειο έκρυβε επί πληρωμή στα αμπάρια του μετανάστες!

Το «πλοίο των νεοναζί» κατά των προσφύγων στην Μεσόγειο έκρυβε επί πληρωμή στα αμπάρια του μετανάστες!

Επιβεβαιώθηκε η παρουσία του σκάφους των αυτόκλητων διωκτών μεταναστών και προσφύγων στα κατεχόμενα, καθώς το σκάφος “C – Star”, υπό σημαία Μογγολίας, αγορασμένο από μια “πολυεθνικού χαρακτήρα” ακροδεξιά οργάνωση, απαρτιζόμενη κυρίως από Γερμανούς, Γάλλους, Ιταλούς και Αυστριακούς, που αυτοαποκαλείται «Κίνημα για τη Διατήρηση της Ταυτότητας» (Generation Identity Movement) εκδιώχθηκε κακήν κακώς από Ιταλία, Ελλάδα και Αίγυπτο.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι οι αυτόκλητοι διώκτες των προσφύγων και μεταναστών στη Μεσόγειο έχουν ήδη κηρυχθεί ως ανεπιθύμητοι από σειρά ευρωπαϊκών χωρών, με αυτές να του απαγορεύουν και τον ελλιμενισμό του προκειμένου να ανεφοδιαστεί.
Κακήν κακώς εκδιώχθηκε από τη Σικελία όσο και από την Αίγυπτο, μετά από θαλάσσιο “μπλόκο” που τους έστησαν ακτιβιστές που διασώζουν πρόσφυγες και μετανάστες στον κόλπο του Σουέζ. Επίσης, κηρύχθηκαν ως ανεπιθύμητοι στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να πορευθούν προς την Κύπρο, ρίχοντας άγκυρα στο κλειστό λιμάνι της Αμμοχώστου, σε κατεχόμενο από την Τουρκία έδαφος.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις