Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ποια Μπρούνι και ποια Λαγκάρντ; Πιο δημοφιλής Γαλλίδα η Αν Σινκλέρ!

Οι ροζ περιπέτειες του Ντομινίκ Στρος Καν κάθε άλλο παρά «τσαλάκωσαν» το προφίλ της και η Αν Σινκλέρ είναι η Γυναίκα της Χρονιάς στη Γαλλία.

Και όχι μόνο αυτό αλλά άφησε πίσω της τόσο την πρώτη Κυρία της χώρας, Κάρλα Μπρούνι, όσο και τη διάδοχο του Στρος Καν στην ηγεσία του ΔΝΤ, Κριστιν Λαγκάρντ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της CSA για το περιοδικό Terrafemina.

Η δημοσιογράφος και πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια συγκέντρωσε το 25% των ψήφων, ενώ η επικεφαλής του ΔΝΤ 24% και η Κάρλα Μπρούνι μόλις το 16% των ψήφων των ερωτηθέντων.

Παρά τη δημόσια και διεθνή διαπόμπευση του Στρος Καν, η σύζυγός του Αν Σινκλέρ τον στήριξε και έγινε σύμβολο για πολλές απλές γυναίκες, που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με εκείνη στην καθημερινότητά τους.

Εκείνη που φαίνεται πως κανείς δε συμπαθεί, είναι η σύζυγος του προέδρου, Νικολά Σαρκοζί. Ήταν στην έκτη θέση και την προσπέρασαν η Μαρτίν Ομπρί, που έχασε τη μάχη για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2012 από τον Φρανσουά Όλαντ, αλλά και από την ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου, του ακροδεξιού κόμματος, Μαρίν Λεπέν που ήταν τέταρτη.

Στην 10η και τελευταία θέση ήταν η συγγραφέας Τριστάν Μπανόν, η 32χρονη που κατηγόρησε τον Ντομινίκ Στρος Καν για απόπειρα βιασμού πριν από οκτώ χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούρλιαζε σαν ζώο που το σφάζουν η σύζυγος του Στρος Καν όταν έμαθε για την σύλληψή του

Στρος Καν: Δεν εφαρμόστηκε σωστά η στρατηγική μου για την Ελλάδα 

Βίντεο με όλα όσα έγιναν στο Sofitel – Πως παγίδευσαν τον Στρος Καν

Γιατί η Αν Σινκλέρ δεν πήρε ποτέ συνέντευξη από τον Στρος Καν

Έπιασαν τον Στρος Καν σε πάρκο που έκαναν πιάτσα τραβεστί!

«Κάναμε όργια με τον Στρος Καν» – Δυο πόρνες… εξομολογούνται

Και πελάτης γνωστής “μαντάμ” ο Ντομινίκ Στρος Καν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε