Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιες αγορές; Ο Ομπάμα θέλει διακοπές!

Ο Αμερικανός πρόεδρος δε σκοπεύει να αναβάλει τις καλοκαιρινές του διακοπές εξαιτίας της κρίσης χρέους και των αναταράξεων στις αγορές!

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να αναχωρήσει την επόμενη εβδομάδα για καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του στο Μάρθας Βίνεγιαρντ, όπως κάνει κάθε χρόνο.

Εξαιτίας των διακυμάνσεων στα διεθνή χρηματιστήρια και των φόβων για μία νέα ύφεση, κάποιοι σχολιαστές ζήτησαν από τον Αμερικανό πρόεδρο να παραμείνει στην Ουάσινγκτον και να συγκαλέσει το Κογκρέσο, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει διακόψει για θερινές διακοπές, για να συζητήσουν τα μέσα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ενίσχυση της ανάπτυξης.

“Δεν πιστεύω ότι οι Αμερικανοί θα διαφωνήσουν με το γεγονός ότι ο πρόεδρος θα περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ, υπογραμμίζοντας ότι ο Ομπάμα εργάζεται ασταμάτητα για τα θέματα της οικονομίας.

“Η έννοια προεδρικές διακοπές δεν υπάρχει: η προεδρία συνοδεύει τον Ομπάμα όπου κι αν πάει. Θα είναι σε συνεχή επικοινωνία και θα έχει τακτικές ενημερώσεις με την ομάδα εθνικής ασφάλειας και αυτή των οικονομικών”, πρόσθεσε ο Κάρνεϊ.

“Και φυσικά θα επιστρέψει αμέσως αν είναι απαραίτητο. Δεν θα είναι μακριά”, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα πεθερικά ο Σαρκοζί, σε δίκλινο των 90 ευρώ η Μέρκελ…- Δείτε φώτο

Vacances τέλος και για τον Σαρκοζί – Κάνει έκτακτη σύσκεψη!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε