Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Συγκλονιστικό επεισόδιο: Ποιον πρωταγωνιστή σκότωσαν στο Grey’s Anatomy (Spoiler Alert)

Συγκλονιστικό επεισόδιο: Ποιον πρωταγωνιστή σκότωσαν στο Grey’s Anatomy (Spoiler Alert)

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της 11ης σεζόν, στο Grey’s Anatomy σκότωσαν έναν από τους πιο βασικούς πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς.

Σε ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια, οι υπεύθυνοι σκότωσαν τον Dr. Derek Shepherd που υποδύεται ο ηθοποιός Patrick Dempsey.

Ο Dr. Shepherd, που ήταν στο αρχικό καστ και παρέμεινε σε όλους τους κύκλους της σειράς, υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ο γιατρός με το παρατσούκλι “McDreamy” λόγω της απήχησής του στις γυναίκες συναδέλφους του αλλά και σε εκατομμύρια τηλεθεάτριες, είχε ενώσει τη ζωή του στη σειρά με τη Meredith Grey που υποδύεται η Ellen Pompeo.

Η δημιουργός της σειράς έδωσε έναν μεγάλο αποχαιρετισμό σε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές, καθώς το δυστύχημα συνέβη στα μισά του επεισοδίου.

Οι νύξεις για τον επικείμενο θάνατό του ήταν αρκετές, με μια έφηβη να του υπενθυμίζει πριν από το μοιραίο πως κανείς δεν ξέρει πότε έχει έρθει η ώρα του.

Ο Dr. Shepherd ήταν στο αυτοκίνητό του και πήγαινε στο αεροδρόμιο για να προλάβει μια πτήση όταν ένας απερίσκεπτος οδηγός προκάλεσε τροχαίο, τραυματίζοντας 4 άτομα.

Έσωσε και τους τέσσερις επιβάτες των δύο αυτοκινήτων και μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του για να συνεχίσει τη διαδρομή του προς το αεροδρόμιο όταν ένα μεγάλο φορτηγό τον τράκαρε πλαγιομετωπικά από την πλευρά του οδηγού.

Μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο που δεν έχει μονάδα τραυμάτων, με τους γιατρούς να έχουν διαγνώσει λάθος τα τραύματά του.

Αυτό το καταλαβαίνουμε επειδή διέγνωσε σωστά τι είχε και έλεγε τι έπρεπε να είχαν κάνει οι γιατροί. Δεν μπορούσε να μιλήσει και μόνο οι τηλεθεατές άκουγαν τις οδηγίες του.

Όταν έφτασε ένας χειρουργός που κατάλαβε τι είχε συμβεί, ο Dr. Derek Shepherd ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρός, με τη Meredith να τους ζητά να τον βγάλουν από τα μηχανήματα όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Είναι ένας από τους λίγους θανάτους πρωταγωνιστή της σειράς που δεν περιβαλλόταν από οποιαδήποτε γνωστά πρόσωπα, αλλά από 4 αγνώστους των οποίων έσωσε τις ζωές.

Φοβούνταν όλοι πως θα πεθάνουν και τους διαβεβαίωνε πως δεν θα πάθουν κακό. “Κανείς δεν πρόκειται να πεθάνει” είπε στη νεαρή Winnie που του απάντησε “Δεν είσαι ο Θεός και έτσι δεν ξέρεις”.

Μέσα στα χρόνια, στο Grey’s Anatomy έχουν πεθάνει μια σειρά από χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένων των Jimmy Evans (James Remar), Heather Brooks (Tina Majorino), Adele Webber (Loretta Devine), Mark Sloan (Eric Dane), Lexie Grey (Chyler Leigh), Henry Burton (Scott Foley), Denny Duquette (Jeffrey Dean Morgan) and George O’Malley (T.R. Knight).

Δεν ήταν όμως κανένας τόσο σοκαριστικός όσο αυτός του McDreamy παρά το γεγονός πως ο Dempsey έλεγε τα τελευταία χρόνια πως νιώθει ότι δεν υπάρχουν πολλά παραπάνω που θα μπορούσε να κάνει με τον χαρακτήρα του.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε