Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποιος Ομπάμα;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Το όνομα που χτυπάνε… αλύπητα στο Yahoo οι χρήστες είναι πλέον αυτό της ( … σε 24 ώρες) πριγκίπισσας Αικατερίνης, κατά κόσμον Κέιτ Μίντλετον

Τη … σκόνη της Κέιτ τρώνε τόσο ο πλανητάρχης όσο και η Λέιντι Γκάγκα όπως ανακοίνωσε το Yahoo. Τ9ο απίθανο είναι ότι… σκόνη τρώει και ο μέλλον σύζυγος, καθώς σε Ηνωμένες Πολιτείες και Βρετανία, οι αναζητήσεις που αφορούν την Κέιτ είναι δύο φορές περισσότερες από αυτές για τον Γουίλιαμ.

Επιπλέον η Κέιτ Μίντλετον “προκαλεί μεγαλύτερη προσοχή στις ΗΠΑ και από τον ίδιο τον πρόεδρο Ομπάμα, την Λέιντι Γκάγκα, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, την Μπρίτνεϊ Σπιρς και άλλες διασημότητες”, τονίζει το Yahoo.

Όμως το Yahoo διευκρινίζει πως αυτήν την εβδομάδα διαφαίνεται και μια άλλη τάση: πολλοί αναζητούν πληροφορίες για την Τσέλσι Ντέιβι, φίλη του πρίγκιπα Χάρι, μικρότερου αδελφού του Γουίλιαμ. “Τα χτυπήματα για την Τσέλσι αυξήθηκαν κατά 3.713% τις τελευταίες ημέρες”, εξηγεί εκπρόσωπος του δικτύου.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις που θέτουν οι χρήστες του διαδικτύου είναι: “ποιός θα είναι ο επόμενος βασιλιάς της Βρετανίας;”, “τι τίτλο θα έχει η Κέιτ Μίντλετον όταν παντρευτεί τον Γουίλιαμ;” και “τι ώρα είναι στο Λονδίνο;”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε