Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ποιος…. πρόδωσε την Άννα Τσάπμαν;

ΦΩΤΟ REUTERS

Η σέξι Ρωσίδα κατάσκοπος, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο στις ΗΠΑ, παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ποιος την… πρόδωσε και αποκαλύφθηκε η ταυτότητά της!

Η Ρωσίδα κατάσκοπος, που μαζί με άλλους εννέα συναδέλφους της απελάθηκαν το περασμένο καλοκαίρι από τις ΗΠΑ, δεν αποκάλυψε το παραμικρό για τις δραστηριότητές της αλλά ξεκαθάρισε πως δεν κρατά κακία στον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Εξωτερικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και Κατασκοπείας της Ρωσίας, ο οποίος την… «κάρφωσε» και ο οποίος πλέον κρύβεται στις ΗΠΑ.

Η 28χρονη Ρωσίδα, που φορούσε ένα χυτό, πράσινο φόρεμα εμφανίστηκε σε μία τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι Pervyi Kanal κατά τη διάρκεια της οποία μία φίλη της, η γιαγιά της, μία γειτόνισσα αλλά και προσωπικότητες της Ρωσίας εξήραν την κατάσκοπο που απελάθηκε τον Ιούλιο από τις ΗΠΑ στο πλαίσιο μίας ανταλλαγής κατασκόπων μεταξύ των δύο χωρών.

“Αυτό που συνέβη ήταν για το καλύτερο. Είναι η αρχή κάτι μεγάλου και ωραίου. Νιώθω ότι έχω μία δύναμη μέσα μου που θα μου επιτρέψει να διδάξω εδώ όσα έμαθα στο εξωτερικό τα οποία πιστεύω ότι θα είναι πολύ χρήσιμα για τη χώρα μας”, δήλωσε η Τσάπμαν αποκαλύπτοντας επίσης ότι είναι “μία πολύ καλή σκοπεύτρια”.

Η νεαρή γυναίκα, οι γυμνές φωτογραφίες της οποίας έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, δήλωσε πάντως ότι η διασημότητα δεν της έχει αλλάξει τη ζωή: “Οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν στο δρόμο πολύ συχνά (…), όμως η ζωή μου δεν είναι τόσο διαφορετική απ’ ότι πριν”.

Διηγήθηκε εξάλλου τη συνάντησή της με τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της οποίας ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας και οι δέκα απελαθέντες κατάσκοποι τραγούδησαν πατριωτικά τραγούδια.

“Ευτυχώς σε εκείνη τη συνάντηση κανείς δεν πρόσεξε ότι τραγουδάω” άσχημα, εκμυστηρεύθηκε χωρίς όμως να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες της συνάντησης.

Άλλωστε δεν θέλησε να μοιραστεί ούτε τα μελλοντικά της σχέδια: “Δείτε τηλεόραση, την επόμενη χρονιά όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν”, είπε απλώς.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε