Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πόλεμος συμμοριών! Έκαψαν ζωντανά 3 αγγελούδια – Έβλεπαν από γειτονικό σπίτι [vids]

Πόλεμος συμμοριών! Έκαψαν ζωντανά 3 αγγελούδια – Έβλεπαν από γειτονικό σπίτι [vids]

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη φονική πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε τρία παιδιά.

Αντίπαλες συμμορίες βρίσκονταν σε “σύρραξη” επί εβδομάδες πριν από τη φωτιά στο σπίτι της Michelle Pearson. Κάηκαν ζωντανά τρία από τα παιδιά της. Η 14χρονη Demi, η 7χρονη Lacie και ο 8χρονος Brandon πέθαναν στη φωτιά της Δευτέρας.

Η 35χρονη Michelle Pearson, που μεγάλωνε μόνη τα παιδιά της μετά τον θάνατο του άντρα της, με την 3χρονη κόρη της Lia δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή. Ο 16χρονος γιος της Kyle πήδηξε από παράθυρο και σώθηκε με μικροτραυματισμούς. Προσπάθησε να επιστρέψει σπίτι για να σώσει την οικογένειά του.

Τα μέλη της συμμορίας έριξαν εύφλεκτο υλικό στην καμινάδα του σπιτιού και έβαλαν φωτιά. Έτρεξαν μάλιστα σε γειτονικό σπίτι για να παρακολουθήσουν τη φονική πυρκαγιά. Ο επικεφαλής επιθεωρητής Wayne Miller δήλωσε ότι έχει ανακτηθεί το υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας και πως η επίθεση ήταν στοχευμένη.

Αδίστακτες συμμορίες

Φέρεται ο 18χρονος γιος της Michelle Pearson Lewis να είχε εμπλακεί σε πρόσφατη διαμάχη με έναν από τους δράστες. “Παρακολουθούσαν όσα γίνονταν από ένα παράθυρο” δήλωσε μάρτυρας στη Sun. H Michelle Pearson ικέτευε τον τελευταίο καιρό να φύγει από την περιοχή μετά από μια σειρά επιθέσεων σπίτι της και αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Στην πρόσφατη διαμάχη μεταξύ των αντίπαλων συμμοριών φέρεται ένα σκυλί να ξυλοκοπήθηκε με σφυρί. Ίσως αυτό το περιστατικό να οδήγησε στον φονικό εμπρησμό με θύματα τρία μικρά παιδιά.

Η αστυνομία συνέλαβε με την υπόνοια δολοφονίας και άλλων αδικημάτων 6 ανθρώπους. Οι τρεις από τους έξι τελούν υπό κράτηση και οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι με εγγύηση. Ο βασικός ύποπτος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, με το πλήθος να θέλει το “αίμα” του και να φωνάζει “dead man walking”. Οι γείτονες της οικογένειας ανέφεραν ότι ο εμπρησμός ήταν το αποκορύφωμα εντατικοποίησης εχθροπραξιών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις