Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πώς κέρδισαν το αστρονομικό ποσό των 185 εκατ. ευρώ (Βίντεο)

Ο 64χρονος σύζυγός της Κόλιν, ένας πρώην καμεραμάν, έλαβε σήμερα την επιταγή με το ποσό των 185 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένα ζευγάρι Βρετανών από την Σκοτία, οι οποίοι είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια και αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, κέρδισε σήμερα το αστρονομικό ποσό των 185 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει ποτέ η λοταρία Euro Millions.

Μόλις ανακαλύψαμε το απίστευτο νέο, “ήταν τελείως τρελά, είχαμε τόση αδρεναλίνη που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε” δήλωσε η Κρις Γουέιρ, μία 55χρονη νοσοκόμα, η οποία έχει σταματήσει να εργάζεται για λόγους υγείας.

Οι τυχεροί Βρετανοί, που ζουν σε μια μικρή κατοικία στο Λαργκς μία σκοτσέζικη παραλιακή πόλη, αποφάσισαν να μην πάρουν κάποια βιαστική απόφαση σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων τους. Ωστόσο, έχουν ήδη προγραμματίσει να αγοράσουν από ένα σπίτι στα δύο παιδιά τους, ηλικίας 24 και 22 ετών, ενώ σκέφτονται να αποκτήσουν ένα νέο σπίτι καθώς και ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Αλλά η μεγαλύτερη επιθυμία τους είναι να ταξιδεύσουν, κυρίως στην Ισπανία όπου θέλουν να δουν την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα FC Barcelona.

Με το ‘τζάκποτ’ της Τρίτης, οι Γουέιρ βρίσκονται ανάμεσα στους 140 πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, δέκα θέσεις κάτω από τον ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και από τον ντράμερ των Beatles Ρίνγκο Σταρ, σύμφωνα με τη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων, που δημοσίευσαν οι Sunday Times.

Το ποσό που κέρδισαν οι δύο Βρετανοί αποτελεί ρεκόρ για το Euro Millions, καθώς το 2010 ένας άλλος Βρετανός είχε κερδίσει 129.818.431 ευρώ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε