Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πόσο έχεις μεγαλώσει Γώγο! Το πορτραίτο για τα 4α του γενέθλια! [pics]

Πόσο έχεις μεγαλώσει Γώγο! Το πορτραίτο για τα 4α του γενέθλια! [pics]

Ο Πρίγκιπας Τζώρτζ, ο μικρούλης Γώγος, γίνεται τεσσάρων. Και ο χαριτωμένος μπόμπιρας που κάποια στιγμή στην ζωή του θα γίνει Βασιλιάς, πόζαρε για το πορτραίτο του.

Σήμερα, είναι τα 4α του γενέθλια και για να γιορτάσουν όχι μόνο αυτό αλλά την μεταμόρφωσή του από μωρό σε αγοράκι το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στην δημοσιότητα αυτό το υπέροχο πορτραίτο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο τέλος Ιουνίου και δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει σε σχέση με το προηγούμενο γενέθλιο πορτραίτο του.

Πιο ψηλός και πιο αδύνατος με ένα υπεροχο χαμόγελο ο Τζώρτζ είναι ίδιος ο πατέρας του σε αυτή την ηλικία.

Ο φωτογράφος Chris Jackson, ο οποιος είναι παντρεμένος με την προσωπική βοηθό της Κέιτ Μίντλετον Natasha Archer, δήλωσε ότι ενθουσιάστηκε που του ζητήθηκε να κάνει εκείνος την φωτογράφιση.

Στις αρχές της εβδομάδας κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο εξωτερικό με τους γονείς τους η αδερφή του Τζώρτζ η μικρή προγκίπησα Σαρλότ έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας αφού παρά τα δυο της χρόνια συμπεριφέρθηκε ως πριγκίπισα ενώ ο Τζώρτζ ήταν ντροπαλός και κρατούσε συνεχώς το χέρι του μπαμπά του. Η Σαρλότ χαμογελούσε και δέχθηκε ένα μπουκέτο με λουλούδια, μέχρι και υπόκλιση έκανε…

Όμως, την Πέμπτη τα πράγματα άλλαξαν. Ο Τζώρτζ βρέθηκε και παλι στο προσκήνιο αφού ως ένα από τα γενέθλια δώρα του τον άφησαν να μπει σε ένα ελικόπτερο.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε