Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Που ράβεται ο Στρος Καν;

ΦΩΤΟ REUTERS

Τι κοινό έχουν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Νικολά Σαρκοζί και ο Ντομινίκ Στρος Καν εκτός από την… προεδρία; Ράβονται στον ίδιο άνθρωπο!

Ο Ζορζ ντε Παρί έγινε… φίρμα και πασίγνωστος στην Ουάσινγκτον γιατί από τη δεκαετία του ’60 είναι ο ράφτης των Αμερικανών προέδρων. Αυτός ο άνθρωπος είναι και ο ράφτης των κουστουμιών του κυρίου ΔΝΤ και επίδοξου προέδρου της Γαλλίας, Ντομινίκ Στρος Καν.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο 77χρονος Ζορζ ντε Παρί είπε ότι έχει ράψει κατά παραγγελία κοστούμια για τον Στρος-Καν (αλλά και για τον νυν Γάλλο πρόεδρο Νικόλα Σαρκοζί), χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό τους.

Η πληροφορία αυτή είχε γραφεί την Πέμπτη από τη γαλλική εφημερίδα France-Soir αλλά οι δικηγόροι του Στρος-Καν στο Παρίσι την διέψευσαν, προσθέτοντας ότι προτίθενται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας και μιας δημοσιογράφου «μετά τη δημοσίευση ψευδών πληροφοριών για τον τρόπο ζωής του».

Ο Ζορζ ντε Παρί πάντως υποστηρίζει ότι ο Στρος-Καν επιλέγει υφάσματα σε «σοβαρά» χρώματα, όπως μπλε και σκούρο γκρι. «Το στυλ του είναι κλασικό μοντέρνο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί πήγε στο ατελιέ του διάσημου ράφτη κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στην Ουάσινγκτον για να ράψει μερικά κοστούμια.

Ο Ζορζ ντε Παρί αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσο κοστίζει κάθε κοστούμι που ράβει. Το 2002 όμως είχε πει, και πάλι στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι ζητούσε περίπου 3.000 δολάρια για το καθένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στρος – Καν: Με δείξατε με Porsche; Θα σας πάω στα δικαστήρια!

Η Ελλάδα «απειλεί» τον Ντομινίκ Στρος Καν

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε