Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πού “βρέθηκε” η Μαντλίν; – Η ιστορία της ζωής της

Πού “βρέθηκε” η Μαντλίν; – Η ιστορία της ζωής της

Η ιστορία της μικρής Μαντλίν μοιάζει περισσότερο με σενάριο θρίλερ! Η Μαντλίν εξαφανίστηκε το 2007 και από τότε κανείς δε ξέρει αν είναι νεκρή ή ζωντανή…

Η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν έχει συγκλονίσει τον κόσμο! Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν, στο θέρετρο Πράια ντα Λους, στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στις 3 Μαΐου 2007, μόλις λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά της.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της, οι υποψίες είχαν στραφεί στους γονείς της. Μάλιστα ακούστηκαν και σενάρια όπως ότι η μιρκή Maddie, όπως την αποκαλούσαν, είναι νεκρή και οι γονείς της την εξαφάνισαν για να μην κατηγορηθούν για αμέλεια. Στην πορεία όλα αυτά τα σενάρια αποδείχτηκαν αβάσιμα. Μάλιστα οι γονείς της Μαντλίν κινήθηκαν νομικώς εναντίον των βρετανικών εφημερίδων που είχαν αφήσει αιχμές εναντίον τους και κέρδισαν αποζημιώσεις ύψους 550.000 στερλινών.

Η μικρή Mαντλίν είναι σήμερα 10 ετών και με οδηγίες του Βρετανού πρωθυπουργού η υπόθεση παραμένει ανοικτή και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται από την Scotland Yard.

Μόλις χτες μία μαρτυρία από ένα διαχειρστή διαμερίσματος στην Αγία Νάπα της Κύπρου συγκλόνισε και πάλι την υφήλιο. Σύμφωνα λοιπόν Σύμφωνα με όσα υποστηρίξε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στην κατάθεση που έδωσε, η μικρή Μαντλίν διέμενε σε διαμέρισμα με την οικογένεια Βρετανών που είχε ακόμα δύο παιδιά. Το κοριτσάκι δεν έμοιαζε με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και ο διαχειριστής του διαμερίσματος που είχε δει φωτογραφίες στο διαδίκτυο την αναγνώρισε από το χαρακτηριστικό σημάδι στην κόρη του δεξιού ματιού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, εναντίον του ζεύγους των Βρετανών διερευνάται υπόθεση για κλοπή, αφού κατά την αναχώρηση τους από το διαμέρισμα πήραν μαζί τους και οικιακά σκεύη! Η καταγγελία έγινε από αντιπρόσωπο του ιδιοκτήτη ο οποίος δεν διαμένει στην Κύπρο. Να αναφέρουμε ότι για το ζεύγος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για το αδίκημα της κλοπής από ενοικιαστού. Διερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο να έχουν αναχωρήσει στο εξωτερικό και για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που μία μαρτυρία όπως αυτή δίνει ελπίδες για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού. Στο παρελθόν η μικρή Μαντλίν είχε “εντοπιστεί” στη Νέα Ζηλανδία στο παρελθόν ο ερευνητής Μαρσελίνο Ιταλιάνο, ανέφερε ότι σύμφωνα με τα δικά του στοιχεία το παιδί έπεσε θύμα απαγωγής από κύκλωμα παιδοφίλων που είχε αρπάξει αρκετά ακόμη παιδιά.

Οι γονείς της Κέιτ και του Τζέρι Μακ Καν δεν σταμάτησαν ποτέ να ψάχνουν το κοριτσάκι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν στην Αγία Νάπα; – Τι είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

Βρήκαν την μικρή Μαντλίν;

“Η Μαντλίν απήχθη από παιδόφιλους και βρίσκεται στις ΗΠΑ”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε