Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρίγκιπας καταδικάστηκε για σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας που κρίθηκε υπεύθυνος για αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έγινε στις Κάννες το 2009 καταδικάστηκε σήμερα σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Πρόκειται για τον πρίγκιπα Σαλμάν Μπιν Φαιζάλ Μπιν Μοχάμαντ Αλ Σαούντ, 27 χρόνων που θα πρέπει να καταβάλει και το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ ως πρόστιμο. Παράλληλα, του αφαιρέθηκε για έξι μήνες το δικαίωμα να οδηγεί στο γαλλικό έδαφος την υπερπολυτελή κίτρινη Πόρσε του, με την οποία τον Αύγουστο του 2009 έπεσε πάνω σε ένα Φιατάκι που οδηγούσε η νεαρή Γαλλίδα Μαρί Νταλμόν και το μετέτρεψε κυριολεκτικά σε σωρό σιδηρικών.

Η νεαρή οδηγός που ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας ράγκμπι αφού νοσηλεύτηκε, με σπασμένα χέρια-πόδια, επί ένα μήνα αναγκάστηκε να παρατήσει το σπόρ γιατί το τρακάρισμα της άφησε προβλήματα στην πλάτη και δυσκολία στο βάδισμα.

Ο πρίγκιπας που απουσίαζε και στην πρώτη ακρόαση στις 17 Ιανουαρίου και σήμερα, υποχρεώθηκε να καταβάλει και ποσό 60 χιλιάδων ευρώ στο θύμα του, ποσό που θα αναθεωρηθεί μάλλον προς τα επάνω μετά τις νέες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί η 24χρονη Γαλλίδα που συνεχίζει να έχει προβλήματα υγείας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε