Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρίγκιπας Τζορτζ: Η στιγμή της σύλληψης stalker που μπήκε στο σχολείο του

πρίγκιπας Τζορτζ

Μετά την απόπειρα 40χρονης stalker να μπει στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ σήμανε συναγερμός. Ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν βρισκόταν στο σχολείο.

Οι αρχές συνέλαβαν τη 40χρονη γυναίκα που αποπειράθηκε να μπει στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ. Οι δάσκαλοι ήταν σε κόκκινο συναγερμό αφού η ίδια γυναίκα είχε καταφέρει να μπει ανενόχλητη στο κτίριο ως νόμιμος επισκέπτης 24 ώρες νωρίτερα. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, τρίτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, δεν ήταν παρών τη στιγμή που μπήκε η 40χρονη γυναίκα.

Κατάφερε να ξεφύγει από το προσωπικό, αλλά εντοπίστηκε ξανά το απόγευμα της Τετάρτης. Οι ενέργειές της της ήταν που οδήγησαν και στη σύλληψή της με την υποψία της διάρρηξης.  Ως νέος μαθητής ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει τη δυνατότητα να φεύγει το μεσημέρι. Η γυναίκα καθόταν έξω από το εστιατόριο Queenswood στην Battersea Square με δύο άντρες όταν συνελήφθη. Ο ένας από τους δύο άντρες πιστεύεται ότι ήταν αστυνομικός.

Στις 2.20 μ.μ. ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο και σταμάτησε έξω από το εστιατόριο. Τρεις αστυνομικοί μίλησαν για λίγο στη γυναίκα και την έψαξαν πριν τελικά τη συλλάβουν. “Καθόταν απλά εκεί με δύο άντρες. Ήταν εντελώς ψύχραιμη και παθητική. Φαινόταν εντελώς ανέκφραστη”, σχολίασε μάρτυρας που βρισκόταν στο εστιατόριο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ με τον μπαμπά του στο σχολείο

Πρώην αξιωματικός σχολίασε το περιστατικό ως πολύ ανησυχητικό. Συμπλήρωσε ωστόσο πως τα σχολεία δεν είναι φρούρια. Ο πρίγκιπας Τζορτζ ξεκίνησε σχολείο την περασμένη Πέμπτη και φωτογραφήθηκε μαζί με τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ όταν τον άφηνε στο σχολείο.

Δύσκολη εγκυμοσύνη για την Κέιτ

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, που είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί, ήταν άρρωστη και είπε στους γονείς των συμμαθητών του πως θα τους συναντήσει στις πύλες όταν θα μπορέσει να πάει στο σχολείο.

Το περιστατικό ασφαλείας με τη 40χρονη γυναίκα άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Τρίτης. Προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στο σχολείο ως επισκέπτης, πιθανότατα με προκαθορισμένο ραντεβού. Αλλά έφυγε γρήγορα από το κτίριο όταν έγινε αντιληπτή από το προσωπικό.

Λίγο πριν τις 2 μ.μ. η 40χρονη εντοπίστηκε και πάλι σε μικρή απόσταση από τις πύλες του σχολείου. Ήταν τότε που ειδοποιήθηκε η αστυνομία και συνελήφθη από τις αρχές. “Φαινόταν πολύ χαλαρή. Σαν να της άρεσε αυτό που συμβαίνει. Ήταν σιωπηλή και δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς. Είχε σκούρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά”, σχολίασε μάρτυρας.

Η άγνωστη γυναίκα φέρεται να έχει εμμονή με το λαμπερό βασιλικό ζευγάρι. Ειδικοί σε θέματα ασφαλείας πιστεύουν ότι τέτοιοι άνθρωποι αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για τη βασιλική οικογένεια.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις