Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι για Meghan Markle: «Η οικογένεια που δεν είχε ποτέ»

Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε σε συνέντευξή του για την αρραβωνιαστικιά του Meghan Markle και την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας στο πρόγραμμα Today, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τα Χριστούγεννα που πέρασε με τη Meghan Markle και την οικογένειά του.

Οι ακροατές του Radio 4 άκουσαν τον πρίγκιπα Χάρι να εξομολογείται πως είχε φανταστικά Χριστούγεννα με την οικογένειά του και την αρραβωνιαστικιά του Meghan Markle.

Αποκάλυψε ότι η οικογένειά του λάτρεψε το γεγονός πως πέρασε τις γιορτές μαζί τους η Meghan Markle. Σχολιάσε μάλιστα πως 36χρονη ηθοποιός απόλαυσε το γεγονός πως γνώρισε τα πεθερικά της. “Ήταν φανταστικό, πραγματικά το απόλαυσε”.

Η οικογένεια που δεν είχε ποτέ η Meghan Markle

Μιλώντας για τις κοινές τους γιορτές σχολίασε μάλιστα πως η βασιλική οικογένεια είναι η οικογένεια που δεν είχε ποτέ. “Περάσαμε πολύ όμορφα που μείναμε με τον αδερφό μου και τη νύφη μου και παίξαμε με τα παιδιά. Τα Χριστούγεννα ήταν φανταστικά”.

Όσο για τον υπήρχαν οικογενειακές παραδόσεις που έπρεπε να εξηγήσει στην Αμερικανίδα ηθοποιό, ο πρίγκιπας Χάρι σχολίασε ότι ήταν πολλές. “Νομίζω ότι έχουμε μία από τις μεγαλύτερες οικογένειες που ξέρω και κάθε οικογένεια είναι πολύπλοκη. Έκανε εξαιρετική δουλειά. Θα μπει σε αυτή την οικογένεια και είναι η οικογένεια που υποθέτω δεν είχε ποτέ”.

πρίγκιπας Χάρι

Αποκάλυψε και το πώς φωνάζει τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο. Απλά “pa”. Αστειεύτηκε παράλληλα για το αν θα καλέσει στον γάμο του τον Μπαράκ Ομπάμα. “Δεν ξέρω για αυτό, δεν έχουμε φτιάξει ακόμα τη λίστα καλεσμένων. Ποιος ξέρει αν θα τον καλέσουμε ή όχι. Δεν θα ήθελα να χαλάσω αυτή την έκπληξη”.

Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, τη φωνάζει “grannie”, όπως και τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι φώναζαν “Go, Granny” όταν έκανε “parachuting” στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 αλά James Bond. “Για εμένα είναι απλά η γιαγιά μου”.

Πηγή: Mirror, Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις