Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle: Δαχτυλίδι αρραβώνων με «άρωμα» Νταϊάνα [pics, vid]

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Αυτό είναι το δαχτυλίδι που της σχεδίασε με διαμάντια από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Με τις φήμες να έχουν φουντώσει τον τελευταίο καιρό, ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη Meghan Markle. Το ζευγάρι θα παντρευτεί την Άνοιξη του 2018 και θα ζήσει στο Nottingham Cottage στο Ανάκτορο του Kensington.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle είναι φτιαγμένο από 3 πέτρες. Ένα διαμάντι από την Botswana (εκεί όπου έκαναν πρόσφατα διακοπές) και δύο διαμάντια από την προσωπική συλλογή της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το δαχτυλίδι αρραβώνων μάλιστα σχεδίασε ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι για τη Meghan Markle.

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Συγκεκριμένα οι δύο εξωτερικές πέτρες είναι διαμάντια από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Στο κέντρο βρίσκεται ένα διαμάντι από την Botswana, μια χώρα ιδιαίτερης σημασίας για τον πρίγκιπα Χάρι. Την έχει επισκεφθεί πολλές φορές από τότε που ήταν παιδί αλλά και με τη Meghan Markle όπου έκαναν σαφάρι τον Σεπτέμβριο.

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παντρευτεί την ηθοποιό του Suits Meghan Markle. Ήξερε ότι ήταν η “μία” από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν όπως τόνισε ενώ πόζαραν στον αγαπημένο κήπο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα.

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους. Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν πώς έκανε την πρόταση γάμου, ο πρίγκιπας Χάρι τους είπε πως αυτό θα γίνει γνωστό αργότερα. Δήλωσε ενθουσιασμένος και η Meghan Markle πολύ ευτυχισμένη.

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Όταν ρώτησαν πότε κατάλαβε ότι ήταν η “μία”, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε “από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε”. Όσο για την πρόταση γάμου, αποκάλυψε ότι ήταν πολύ ρομαντική. Οι πρώτες τους φωτογραφίες ήταν στον κήπο White Garden που από φέτος αφιερώθηκε στη μνήμη της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έβαλαν λευκά τριαντάφυλλα στον αγαπημένο κήπο της μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνα με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό της.

Ο πρίγκιπας Χάρι σημείωσε πως είναι ευτυχισμένος πέρα από το φεγγάρι για τον αρραβώνα τους. Η Meghan Markle δήλωσε πολύ ευτυχισμένη πριν αποχωρήσουν ξανά για να μπουν στο Kensington Palace. Η κοινή συνέντευξη πρίγκιπα Χάρι και Meghan Markle στον Mishal Husain θα προβληθεί στις 6 το απόγευμα στο BBC.

Με τις ευχές όλων πρίγκιπας Χάρι – Meghan Markle

Ο 33χρονος πρίγκιπας ενημέρωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ για τα σχέδιά του να παντρευτεί την 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle. Το ζευγάρι έχει την ευλογία της, όπως και των γονιών της Meghan Markle.

Ήταν πριν από ένα χρόνο που ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε ότι έχει δεσμό με τη Meghan Markle. Το βασιλικό πρωτόκολλο υπαγόρευε ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου να ζητήσει άδεια από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Φέρεται να πήρε την άδεια να παντρευτεί τον μήνα που η βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε την 70ή επέτειο του γάμου της με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Σε ανακοίνωσή τους βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Φίλιππος δήλωσαν “πολύ χαρούμενοι για το ζευγάρι και τους ευχήθηκαν κάθε ευτυχία”. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle, που χώρισε τον πρώτο σύζυγό της το 2013, θα μετακομίσουν στο Nottingham Cottage. Στον χώρο του παλατιού του Kensington και δίπλα στον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη γυναίκα του Κέιτ Μίντλετον.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τον Χάρι και τη Meghan. “Ήταν θαυμάσιο να γνωρίσουμε τη Meghan Markle και να δούμε πόσο ευτυχισμένοι είναι ο Χάρι και η Meghan μαζί”. Ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος για τον αρραβώνα τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε το χέρι της Meghan Markle από τους γονείς της Thomas Markle και Doria Ragland που χώρισαν όταν η κόρη τους ήταν έξι ετών πριν από λίγες εβδομάδες. Οι γονείς της δήλωσαν εξαιρετικά χαρούμενοι για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Meghan Markle. “Η κόρη μας ήταν πάντα ένας καλός και στοργικός άνθρωπος. Το να τη βλέπουμε με τον πρίγκιπα Χάρι, που μοιράζεται τις ίδιες αρχές, είναι πηγή μεγάλης χαράς για εμάς ως γονείς. Τους ευχόμαστε μια ζωή ευτυχίας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον τους”.

Η ηθοποιός Meghan Markle θα μπορεί να γίνει πριγκίπισσα μόλις παντρετούν ή εναλλακτικά δούκισσα του του Sussex. Η Meghan Markle, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά Suits, σχεδίαζε μετακόμιση στο Λονδίνο, κάτι που είχε πυροδοτήσει τον τελευταίο καιρό τις φήμες αρραβώνα.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις