Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Χαμός για τη χειρονομία με τη Μελάνια Τραμπ [vid]

πρίγκιπας Χάρι

Φωτιά στο ίντερνετ έχει βάλει η χειρονομία του πρίγκιπα Χάρι στη συνάντηση με τη Μελάνια Τραμπ. Ο πρίγκιπας Χάρι και ο σάλος για σατανιστικού τύπου χαιρετισμό.

Τα σενάρια φουντώνουν, με τους λάτρεις των θεωριών συνομωσίας να κάνουν λόγο για το σημάδι των κεράτων του διαβόλου. Ο πρίγκιπας Χάρι κατάφερε με τη χειρονομία κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τη Μελάνια Τραμπ για τα Invictus Games στο Τορόντο να βάλει φωτιά στα πληκτρολόγια.

“Ίσως ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να αναρωτιέται γιατί έκανε ένα σατανικό σύμβολο κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Περίεργο”, σημείωσε ο Chris Kaufman.

https://www.youtube.com/watch?v=lTvWtTODEEA

“Αγαπώ τον πρίγκιπα Χάρι που τρολάρει τη Μελάνια Τραμπ. Η χρήση μιας χειρονομίας για να απομακρύνει το κακό. Η Αμερική σε αγαπά πρίγκιπα Χάρι”, σχολίασε άλλος χρήστης. “Σίγουρα είναι μια παράξενη χειρονομία από τον πρίγκιπα Χάρι”.

“Είμαι μόνο εγώ ή και κάποιος άλλος πιστεύει ότι στέλνει κάποιο μυστικό σήμα σωτηρίας;”, διερωτήθηκε ο συγγραφέας Kevin Flynn. Πολλοί ήταν όμως εκείνοι που προχώρησαν σε δαιμονικές συνδέσεις.

“Όταν ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί να σου πει κάτι κάνοντας το σημάδι του διαβόλου”, σημείωσε ο Chad Darnell. “Ο πρίγκιπας Χάρι στέλνει σημάδι των illuminati”, συμπλήρωσε άλλος χρήστης.

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν ήταν η πρώτη φορά

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι κάνει τη συγκεκριμένη χειρονομία. Και ενώ οι εικασίες είναι αστείες, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τη συγκεκριμένη χειρονομία.

Είχε κάνει την ίδια χειρονομία το 2010 ενώ μιλούσε σε ειδικούς της RAF. Αλλά και τον Ιούλιο είχε κάνει μια παραλλαγή της χειρονομίας ενώ βρισκόταν στο Central Park, στο Λονδίνο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις