Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρόστιμο σε αεροπορική εταιρεία γιατί έκανε “καλλιστεία” στον… αέρα -ΒΙΝΤΕΟ

Πρόστιμο σε αεροπορική εταιρεία γιατί έκανε “καλλιστεία” στον… αέρα -ΒΙΝΤΕΟ
Χρηματικό πρόστιμο 956 δολαρίων (780 ευρώ) επέβαλλε η Υπηρεσία Πολιτική Αεροπορία του Βιετνάμ σε μια νεοσύστατη αεροπορική εταιρεία, ονόματι VietJetAir επειδή διοργάνωσε μια επίδειξη μπικίνι, εν ώρα πτήσης.
«Είναι η πρώτη φορά που μια αεροπορική εταιρεία οργανώνει ένα σόου με μαγιό και χορό εν ώρα πτήσης στο Βιετνάμ», τόνισε ο Νγκουιέν Τρονγκ Θανγκ, επικεφαλής επιθεωρητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Βιετνάμ, προσθέτοντας πως «για το λόγο αυτό, θα έπρεπε να είχαν βγάλει άδεια πρώτα».
 
«Ήταν η πρώτη μας πτήση, γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να βάλουμε διάφορα κορίτσια με μπικίνι να χορέψουν, κάνοντας έτσι τους επιβάτες μας πιο χαρούμενους», δήλωσε εκπρόσωπος της VietJetAir, θεωρώντας υπερβολική την απόφαση των αρχών.
 
Η επίδειξη διοργανώθηκε για τον εορτασμό της παρθενικής πτήσης της νεοσύστατης αεροπορικής εταιρείας μεταξύ της πόλης Χο Τσι Μινχ και της τουριστικής περιοχής Να Τρανγκ.
 
Στην επίδειξη συμμετείχαν νεαρές υποψήφιες τοπικών καλλιστείων, όπως η Μις Νγκόι Σάο, οι οποίες παρέλασαν, για μόλις τρία λεπτά, μπροστά στους ανυποψίαστους επιβάτες με τα μπικίνι τους, χορεύοντας, ταυτόχρονα, χαβανέζικους χορούς.
 
Ωστόσο, τα 180 αυτά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για τους ιθύνοντες ώστε να θεωρηθεί πως η σωματική ακεραιότητα των επιβατών και του πληρώματος μπήκε σε κίνδυνο και με πρόσχημα την έλλειψη άδειας, έσπευσε να ρίξει τον χρηματικό «πέλεκυ» στην εταιρεία, που ακόμη καλά καλά δεν άρχισε τις πτήσεις της κι έχει να πληρώνει… κερατιάτικα.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε