Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πρόστιμο στους διοργανωτές για την συναυλία των Metallica!

Οι Slayer, οι Megadeth, οι Anthrax και οι Metallica ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους, με τη μουσική τους, το προηγούμενο διήμερο, στη Σόφια.

Οι Metallica αποθεώθηκαν από δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές τους από τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, τη Σερβία, την ΠΓΔΜ, τη Ρωσία, τη Γερμανία και τη Βρετανία. Η συναυλία έγινε με την αστυνομία της χώρας να είναι σε επιφυλακή έχοντας εκατοντάδες άνδρες να περιπολούν γύρω από το εθνικό στάδιο.

Το υπουργείο Εσωτερικών ευχαρίστησε όσους παρακολούθησαν τις συναυλίες για τη συνεργασία τους με τους αστυνομικούς, τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και την αποφυγή βίαιων επεισοδίων, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Το RockFest είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκατομμύρια οπαδοί του hard rock σε όλο τον κόσμο, από την τηλεόραση και σε απευθείας μετάδοση στις τριακόσιες αίθουσες κινηματογράφου, που επιστράτευσαν οι διοργανωτές, σε 32 χώρες της Ευρώπης, για την παρουσίαση της Σόφιας ως “πρωτεύουσας του … πολύ σκληρού ροκ”.

Ωστόσο, ο δήμος της Σόφιας επέβαλε πρόστιμο περίπου διακόσια πενήντα ευρώ στους διοργανωτές του διήμερου RockFest, γιατί δεν καθάρισαν, όπως είχαν δεσμευτεί, τα σκουπίδια στο στάδιο και τη γύρω περιοχή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε