Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για χάρη της γυναίκας του έκανε ο Πολάνσκι

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις νομικές του περιπέτειες έκανε ο Ρομάν Πολάνσκι για χάρη της συζύγου του Εμανουέλ Σενιέ η οποία τραγούδησε στο τζαζ φεστιβάλ του Μοντρέ.

Ο Πολάνσκι ντυμένος με μαύρο δερμάτινο και αδυνατισμένος αλλά κατά τα άλλα ευδιάθετος – δεν ήταν και σε κανένα κελί αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σαλέ του – εμφανιστηκε στο Μοντρέ της Ελβετίας για να δει τη γυναίκα του, ηθοποιό και τραγουδίστρια να κάνει εμφάνιση.

Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση ο Πολάνσκι δήλωσε ευχαριστημένος που είναι πλέον ελεύθερος. “Είμαι χαρούμενος που μπορώ να κάνω όλα αυτά που θέλω” δήλωσε. Στη συνέχεια κάθησε σεμνά και παρακολούθησε την εμφάνιση της συζύγου του, ενώ και εκείνη στις τέσσερις ώρες που ήταν στη σκηνή δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόσωπό του.

Η μόνη αναφορά που η ντυμένη με Tshirt, τζην και μαύρο καπέλο Εμμανουέλ Σενιέ έκανε σε αυτόν ήταν ότι το πρώτο τραγούδι που έπαιξε προερχόταν από την ταινία του βραβευμένου με όσκαρ Πολάνσκι, “Το μωρό της Ρόζμαρι”.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα οι ελβετικές αρχές απέρριψαν αίτημα των ΗΠΑ για έκδοση του διάσημου πολωνοεβραίου σκηνοθέτη και μετά από εννιά μήνες κράτησης Ο Πολάνσκι καταζητείται στην Αμερική και σε άλλες 188 χώρες για αποπλάνηση το 1977 της ανήλικης τότε Σαμάνθα Γκέιμερ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε