Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρώτη εκτίμηση για το debate Ομπάμα-Ρόμνεϊ: Νικητής ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος

Πρώτη εκτίμηση για το debate Ομπάμα-Ρόμνεϊ: Νικητής ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος

Με μια χειραψία ξεκίνησε η πρώτη από τις τρεις συνολικά τηλεμαχίες των δύο υποψηφίων για το Λευκό Οίκο, μεταξύ του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του ΜΙτ Ρόμνεϊ στην κεντρική σκηνή του Πανεπιστημίου του Ντένβερ στο Κολοράντο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ντυμένος με μπλε κοστούμι και μπλε γραβάτα, στα χρώματα του δημοκρατικού κόμματος, πήρε το λόγο αρχίζοντας με την «είδηση» της εικοστής επετείου που γιορτάζει με την σύζυγό του Μισέλ ακριβώς την ημέρα του debate.

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά, δεν γιορτάζουμε κάθε χρόνο μπροστά σε 40 εκατομμύρια ανθρώπους» αστειεύτηκε ο Ομπάμα, υπενθυμίζοντας ότι ήρθε στην εξουσία πριν από τέσσερα χρόνια εν μέσω της οικονομικής κρίσης και από τότε «πέντε εκατομμύρια θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στον ιδιωτικό τομέα»

Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, επίσης με μπλε κοστούμι και κόκκινη ριγέ γραβάτα, απάντησε στον ίδιο ανάλαφρο χιουμοριστικό τόνο στο σχόλιο του Ομπάμα για την επέτειο γάμου.

«Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το πιο ρομαντικό μέρος που θα μπορούσατε να φανταστείτε, εδώ μαζί μου» είπε ο Μιτ Ρόμνεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είδατε LIVE το πρώτο debate μεταξύ Ομπάμα και Ρόμνεϊ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε