Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πρωτόκολλο αιώνων σπάει η Μέγκαν Μαρκλ!

Πρωτόκολλο αιώνων σπάει η Μέγκαν Μαρκλ!

Η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι, η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων με την βασίλισσα Ελίζαμπεθ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει και όπως λένε όσοι γνωρίζουν τα του βασιλικού οίκου, σπάει το πρωτόκολλο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η οικογένειά της συνήθως περνούν τις γιορτινές ημέρες στο κτήμα της στο Σάντρινγκχαμ στην ανατολική Αγγλία. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η ίδια και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία στην τοπική εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η παράδοση προβλέπει ότι οι σύντροφοι των μελών της βασιλικής οικογένειας πρέπει να περιμένουν μέχρι να παντρευτούν προκειμένου να προσκληθούν. Όμως, η Μαρκλ θα βρεθεί μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

 

«Μπορείτε να περιμένετε ότι θα δείτε τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον πρίγκιπα Χάρι και την κα Μαρκλ στο Σάντρινγκχαμ την ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος.

Τον περασμένο μήνα, ο Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και η Μαρκλ, που έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Suits”, ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους, με τον γάμο τους να πραγματοποιείται στον Πύργο του Ουίνδσορ τον ερχόμενο Μάιο.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο και πως η Κέιτ δεν είχε προσκληθεί στο Σάντρινγκχαμ μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Ουίλιαμ το 2010. Ωστόσο, τότε δεν είχε παρευρεθεί ούτε ο ίδιος ο Ουίλιαμ καθώς εργαζόταν στην Ουαλία ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις