Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ψεύτικα ρεπορτάζ του Fox News: Δείχνουν τα επεισόδια της Αθήνας και λένε πως είναι στη Μόσχα! BINTEO

Το FOX News του Μέρντοκ δείχνει ρεπορτάζ με τις ταραχές στη Μόσχα μετά τις εκλογές. Μόνο που οι εικόνες των ταραχών είναι 100% ελληνικές!
Όπως γράφει η εφημερίδα “Lifo” δεν είναι η πρώτη φορά που το αμερικανικό δίκτυο δείχνει ψεύτικα θέματα.
 
Αν δει κανείς το πρώτο μισό λεπτό του βίντεο μπορεί να το καταλάβει.

 

 
Φυσικά τέτοιες ταραχές όπως αυτές που βλέπουμε στην αρχή δεν έγιναν στη Ρωσία – και γι’ αυτό το κανάλι χρειάστηκε να τις επινοήσει, παίρνοντας εικόνες απ’ την Ελλάδα, ελπίζοντας ότι κανείς δε θα καταλάβει τη διαφορά.
 
Κάτω απ’ το βίντεο στο youtube έξαλλοι Ρώσοι γράφουν διάφορα, όπως:
 
 
*Fucking bullshit! Первые 20 секунд – разгон демонстрантов в Греции
 
*First part of this video is filmed during the Greece riots. F@ck you, Foxnews and greetings from Russia
 
* There is no palm on Moscow streets. LOL. I’s no Moscow
* It’s almost winter in Moscow! No palmtrees whatsoever! Who do you think you can fool around?
 
Το κανάλι FOX News είναι το χειρότερο του κόσμου σύμφωνα με την άποψη αρκετών πολιτών και αναλυτών και απευθύνεται στον μέσο περήφανα αγράμματο, εξαγριωμένο συντηρητικό και υποκριτικά θρησκόληπτο Αμερικάνο που δεν τον νοιάζει να μάθει την αλήθεια.
 
Είχε γίνει μια έρευνα κάποτε: ειδικοί επιστήμονες έδειξαν σε τηλεθεατές του FOX News λανθασμένα ρεπορτάζ του καναλιού, αποδεικνύοντας τους ποια ήταν η πραγματικότητα για διάφορα πολιτικά γεγονότα.
 
Παρ’ ό,τι στα ερωτηματολόγια οι τηλεθεατές έδειξαν πως είχαν καταλάβει ότι το FOX News τους είχε παραπλανήσει στα συγκεκριμένα θέματα, η άποψή τους για τα γεγονότα δεν είχε αλλάξει καθόλου. Το αντίθετο: πίστευαν πλέον με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη την πολιτική γραμμή που το κανάλι περνούσε μέσα απ’ τα ψεύτικα ρεπορτάζ.
 
Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι τηλεθεατές του καναλιού είναι ηλικιωμένοι, λευκοί, άντρες – και ρατσιστές. Οι Simpsons, που παίζονται στο ψυχαγωγικό κανάλι του Μέρντοκ το FOX, έχουν χλευάσει το FOX News αρκετές φορές.
 
Το καλύτερο όμως είναι αυτό που ο Matt Groening, ο δημιουργός των Simpsons περιγράφει στο Daily Show παρακάτω, το ότι τα αφεντικά του FOX φοβούνται/πιστεύουν ότι οι τηλεθεατές τους δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά ανάμεσα στα καρτούν και τα πραγματικά νέα!
 
Οπότε, είναι αλήθεια πως οι Ρώσοι φτηνά τη γλίτωσαν με τις εικόνες επεισοδίων απ’ την Αθήνα. Πραγματικά όμως δεν τολμώ να φανταστώ καν τα “ρεπορτάζ” του FOX News απ’ την Ελλάδα…
 
Από το FOX News ενημερώνονται τα τελευταία χρόνια πολύ περισσότεροι Αμερικανοί απ’ ό,τι, ας πούμε απ’ το CNN που κάποτε ήταν το Νο1 ειδησεογραφικό κανάλι – τώρα Νο1 είναι το FOX News. Το πώς κατάφερε να βγει Πρόεδρος ο Ομπάμα (το κανάλι δεν σταμάτησε τις συκοφαντίες, τη λάσπη και τα ρατσιστικά ψέματα εναντίον του ούτε λεπτό!) είναι πραγματικός άθλος.
 

Πηγή: LIFO

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε