Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

«Pull a Pig»: Αρνείται την αισχρή φάρσα! «Δεν την είπα γουρούνι για την εμφάνισή της»

«Pull a Pig»: Αρνείται την αισχρή φάρσα! «Δεν την είπα γουρούνι για την εμφάνισή της»

Λίγες ώρες αφότου βρέθηκε στο στόχαστρο για την αισχρή φάρσα “pull a pig”, ο 21χρονος Jesse Mateman έλυσε τη σιωπή του.

Ο Jesse Mateman κατηγορήθηκε από την 24χρονη Sophie Stevenson ότι της πούλησε έρωτα για να την κοροϊδέψει με τους φίλους του στα πλαίσια της νέας τάσης ντροπή “pull a pig”.

Αφού η Sophie Stevenson πέταξε στο Άμστερνταμ για να τον συναντήσει, της έστειλε ένα σκληρό μήνυμα. «You were pigged». Είχε προσθέσει δύο emoticon με γουρούνια και emoticon να κλαίει από τα γέλια. «Ήταν όλα φάρσα».

Ο Jesse Mateman ισχυρίζεται μάλιστα ότι αυτός είναι το θύμα στην υπόθεση. “Η όλη ιστορία είναι από το μυαλό της”. “Δεν ξέρω αυτό το παιχνίδι και κανένας στην περιοχή μου. Έχω σοκαριστεί. Μετά την είδηση, οι γονείς, η αδερφή μου και εγώ δεχόμαστε απειλές. Είναι κυνήγι μαγισσών”.

Κατηγορείται ότι έπαιξε το “Pull a Pig”, όπου οι άντρες ανταγωνίζονται να προσελκύσουν την πιο άσχημη γυναίκα. “Αισθάνθηκα άρρωστη. Κοιμηθήκαμε μαζί στη Βαρκελώνη και όταν γύρισα στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίσαμε να μιλάμε καθημερινά. Συζητούσαμε για σχέση εξ αποστάσεως”, τόνισε η 24χρονη.

Η άλλη εκδοχή της ιστορίας

Ο Jesse όμως δίνει μια διαφορετική εκδοχή. “Πράγματι γνωριστήκαμε στη Βαρκελώνη, αλλά ποτέ δεν είχα ειδύλλιο μαζί της. Ήμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί της αλλά δεν κοιμηθήκαμε μαζί. Δεν ήμασταν ερωτευμένοι όπως αφέθηκε να εννοηθεί”.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου

Ο δικηγόρος του εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει τη δική του εκδοχή των γεγονότων.

“O Mr J. Mateman κατηγορείται ότι έπαιξε το “Pull a pig game” με τη Sophie Stevenston. Αυτό εν συντομία σημαίνει ότι για πλάκα ένας άντρας αποπλανεί μια όχι τόσο όμορφη κοπέλα και μετά γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν ήταν ειλικρινές. Ο Mateman το αρνείται και έχει επηρεαστεί από την παράσταση της Stevenson.

O Mateman ήταν στη Βαρκελώνη με φίλους και γνώρισε τη Stevenson εκεί. Πράγματι είχαν ένα “one night stand” στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, αλλά ο Mateman δεν πέρασε εκεί τη νύχτα. Είχε επαφή μαζί της μόνο όσο ήταν στη Βαρκελώνη. Η επαφή μεταξύ τους ήταν πολύ σύντομη. Ήταν μια ερωτική επαφή όπως συμβαίνει ανάμεσα στους νέους σε αυτή την ηλικία στις διακοπές.

Θέλει να επισημάνει ότι τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν στα media δεν είναι δικά του. Αν χρησιμοποίησε τη λέξη “pig” σε γραπτό μήνυμά του στη Stevenson, που δεν μπορεί να θυμηθεί, ήταν μόνο κατά τη διάρκεια παραμονής του στην Ισπανία και μπορεί να συνδεθεί μόνο με τον τρόπο που έκαναν σεξ. Δεν αναφερόταν σε καμία περίπτωση στον άνθρωπο ή την εμφάνιση.

Ο Mateman μετανιώνει που τώρα η Stevenson αναζητά διεθνή φήμη με την ιστορία. Ως αποτέλεσμα ο ίδιος και η οικογένειά του δέχονται απειλές, με τη φωτογραφία του να βρίσκεται σε όλα τα media. Ζητά από όλα τα διεθνή media να αποσύρουν βάσει ολλανδικού νόμου να αποσύρουν τις φωτογραφίες του”.

Υποστήριξε ακόμα ότι δεν μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της κάθε μέρα όπως δήλωσε η μητέρα της 24χρονης. “Μετά τη Βαρκελώνη δεν είχα καθόλου επικοινωνία μαζί της. Στην πραγματικότητα αναρωτιέμαι αν η Sophie ήρθε στο αεροδρόμιο Schiphol. Δεν έχω ιδέα”.

“Είναι καλό που ζει στην Ολλανδία”

Η μητέρα της 24χρονης δήλωσε ότι η κόρη της ήταν κομμάτια όταν γύρισε σπίτι. “Είναι καλό που αυτός ο τύπος ζει στην Ολλανδία γιατί δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήταν εδώ. Τηλεφωνούσε κάθε μέρα και η Sophie ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έφευγε για να του μιλήσει. Της είπε ότι ήθελε να την επισκεφθεί στο Μάντσεστερ και το σχεδίαζε. Μετά της ζήτησε αν μπορούσε να πάει εκείνη στο Άμστερνταμ να τον συναντήσει γιατί δεν μπορούσε να περιμένει”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις