Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πώς ένα κορίτσι – σκλάβα του σεξ ξέφυγε από τους τζιχαντιστές

Πώς ένα κορίτσι – σκλάβα του σεξ ξέφυγε από τους τζιχαντιστές

Οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών δεν έχουν τελειωμό. Ένα από τα εκατοντάδες θύματά τους, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων το οποίο κατάφερε να ξεφύγει και τώρα αποκαλύπτει την ιστορία της.

Τον περασμένο Αύγουστο, μέλη της ομάδας του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν στην μικρή κοινότητα των Yazidi, που βρίσκεται κυρίως στο βόρειο Ιράκ, τους οποίους θεωρούν αιρετικούς καθώς η θρησκεία τους έχει στοιχεία Ζωροαστρισμού, Χριστιανισμού και Ισλάμ.

Στην πόλη Fallujah, δυτικά της Βαγδάτης, οι τζιχαντιστές, αφού πρώτα βίασαν την Samiye, την απήγαγαν με σκοπό να την πουλήσουν σαν σκλάβα του σέξ σε τρεις άντρες, ενώ σκότωσαν και τον αδερφό της.

Παρ’ όλα αυτά, η Samiye κατάφερε να ξεφύγει και τώρα βρίσκεται σε έναν καταυλισμό,που αποτελεί και σπίτι για περισσότερες από 1,000 οικογένειες- πρόσφυγες από το Ιράκ αλλά και από την φυλή των Yazidi.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο αφού μόνο το 2014 λέγεται ότι το ISIS άρπαξε 3,000 γυναίκες και κορίτσια στο Ιράκ- πολλά από αυτά από την μειονότητα των Yazidi – με απώτερο στόχο την σεξουαλική και ηθική κακοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: alarabiya

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε