Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ριάνα: Άγριος καβγάς με τον πρώην [pics]

Ριάνα: Άγριος καβγάς με τον πρώην [pics]

Ένα μήνα αφότου χώρισε τον Σαουδάραβα επιχειρηματία Hassan Jameel, η Ριάνα βρέθηκε ξανά μαζί του στο Puerto Vallarta στο Μεξικό.

Φαίνεται πως Ριάνα και Hassan Jameel έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Ο φωτογραφικός φακός όμως απαθανάτισε το ζευγάρι σε έναν έντονο καβγά τους.

Η 30χρονη τραγουδίστρια φαίνεται θυμωμένη να τα ψάλλει στον Σαουδάραβα επιχειρηματία. Οι δυο τους έχουν έντονη διαφωνία, με τον 29χρονο Hassan να προσπαθεί να της εξηγήσει κάτι.

Αφού δεν κατάφεραν να βρουν άκρη, ο Hassan απομακρύνθηκε από τις ξαπλώστρες όπου απολάμβαναν τον ήλιο. Λίγο αργότερα σηκώθηκε και η Ριάνα. Οι αναφορές ήθελαν την τραγουδίστρια να τον βαρέθηκε και να τον παράτησε μέσα στον Ιούνιο.

“Τελείωσε. Η Ριάνα του ράγισε την καρδιά. Αυτό κάνει. Ραγίζει τις καρδιές των αντρών. Η Ριάνα απλά τον βαρέθηκε. Βαριέται τους άντρες κάποιες φορές” είχε δηλώσει φίλος της τραγουδίστριας.

Η σχέση της Ριάνα με τον Hassan

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν πρώτη φορά μαζί τον Ιούνιο του 2017 σε ένα τζακούζι στην Ισπανία. Η Ριάνα δεν επιβεβαίωσε ποτέ δημόσια τη σχέση τους. Είχε αναφερθεί ωστόσο σε μια σοβαρή σχέση στις συνεντεύξεις της.

“Συνήθιζα να αισθάνομαι ένοχη που χρειάζομαι προσωπικό χρόνο. Αλλά νομίζω πως δεν είχα συναντήσει ποτέ κάποιον που να τον αξίζει” είχε δηλώσει στη Vogue τον Μάιο.

Ο 29χρονος Hassan είναι γόνος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου και κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του Abdul Latif Jameel. Το 2017 κατατάχθηκαν ως η τέταρτη πλουσιότερη οικογένεια στον αραβικό κόσμο.

Η εταιρεία της οικογένειας έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα στις πωλήσεις αυτοκινήτων Toyota στη Σαουδική Αραβία και σε άλλες 7 χώρες. Πριν τη σχέση του με τη Ριάνα, ο Hassan έβγαινε με τη Ναόμι Κάμπελ. Μόλις έγινε γνωστή η σχέση της Ριάνα με τον Hassa, η μία έκανε την άλλη unfollow στο Instagram.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις