Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόμνεϊ: Προσεύχομαι για τον Ομπάμα

Ρόμνεϊ: Προσεύχομαι για τον Ομπάμα

Συγκινημένος, απογοητευμένος και εξαιρετικά αξιοπρεπής, ο Μιτ Ρόμνεϊ, αφού τηλεφώνησε στον Μπαράκ Ομπάμα, παραδέχτηκε δημόσια την ήττα του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ο Μιτ Ρόμνεϊ πίστευε στη νίκη. Γι’ αυτό είχε γράψει ΜΟΝΟ νικητήρια ομιλία. Αλλά έχασε. Και όταν το παραδέχτηκε, οι λέξεις έβγαιναν δύσκολα.

Πρώτα, πήρε τηλέφωνο τον αντίπαλό του και νικητή των εκλογών, Μπαράκ Ομάμα. Τον συνεχάρη και στη συνέχεια επιστράτευσε όσο κουράγιο του είχε μείνει για να μιλήσει στους υποστηρικτές του και στα εκατομμύρια των Αμερικανών που παρακολουθούσαν από τις τηλεοράσεις.

Από τη Βοστώνη, όπου παρακολούθησε τα αποτελέσματα, ο Ρόμνεϊ βρέθηκε μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί στο κεντρικό προεκλογικό κέντρο. Γνώρισε, φυσικά, την αποθέωση. Και φρόντισε να ανταποδώσει, ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν στην εκστρατεία του για τον Λευκό Οίκο.

Πρώτα απ’ όλα, όμως, έστειλε ένα μήνυμα στον νικητή. «Προσεύχομαι πως ο πρόεδρος θα πετύχει στην καθοδήγηση του έθνος μας», είπε και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στον πρόεδρο, τη σύζυγό του και τις κόρες τους.

«Αυτή είναι η στιγμή των μεγάλων προκλήσεων για τις ΗΠΑ», πρόσθεσε. «Εγώ και ο Πολ (Ράιαν) τα δώσαμε όλα» συνέχισε και ευχαρίστησε τον έρωτα της ζωής του, όπως είπε, τη γυναίκα του Άνν αλλά και τους γιους του για τη στήριξη και τη δουλειά τους στην προεκλογική εκστρατεία.

«Σας ευχαριστώ» έκλεισε την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επανεκλογή Ομπάμα στον Λευκό Οίκο – “Σας ευχαριστώ” το μήνυμά του από το twitter – Ο Ρόμνεϊ τηλεφώνησε στον Ομπάμα και παραδέχτηκε την ήττα του

Το CNN έκλεψε πάλι την παράσταση! Πρόβαλλε τα αποτελέσματα στο Empire State!

Ομπάμα: Άλλα τέσσερα χρόνια!

Άρωμα Ελλάδας στη βουλή των ΗΠΑ – Ποιοι ελληνοαμερικανοί εκλέγονται

Η μάχη για τον Λευκό Οίκο – Καθαρό αποτέλεσμα δίνουν τα exit poll υπέρ του Ομπάμα στην Πολιτεία κλειδί του Οχάϊο!

Πέθανε, τον επανέφεραν στην ζωή και τι λέτε ότι ρώτησε;

Vote for the mavro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε