Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρωσία: Με 1.000 δολάρια γλιτώνουν από το τέλος του κόσμου

Ρωσία: Με 1.000 δολάρια γλιτώνουν από το τέλος του κόσμου

Οι Ρώσοι έχουν την… επιλογή να γλιτώσουν από το τέλος του κόσμου, αρκεί να πληρώσουν 1.000 δολάρια.

Γλέντι σε καταφύγιο έχουν ετοιμάσει οι Ρώσοι, οι οποίοι αποφάσισαν να διασκεδάσουν και να γλιτώσουν από το τέλος του κόσμου, όσο ο υπόλοιπος πλανήτης θα… καταστρέφεται!

Πρόκειται για το καταφύγιο Νο42, από την εποχή του Ψυχρού πολέμου, που βρίσκεται 56 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στο κέντρο της Μόσχας κοντά στο Κρεμλίνο και μπορεί να φιλοξενήσει έως 300 ανθρώπους.

Στο πάρτι, που θα αρχίσει απόψε τα μεσάνυχτα και θα έχει διάρκεια 24 ώρες, μπορεί να πάει οποιος το επιθυμεί, αρκεί να πληρώσει εισίτηριο 1.000 δολαρίων. Θα υπάρχουν χώροι για όλους, ακόμα και για τα παιδιά, και έχουν οργανωθεί διάφορες εκδηλώσεις, όπως προβολές και ομιλίες με θέμα την αποκάλυψη. Επίσης θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με άλλα καταφύγια στον υπόλοιπο κόσμο.Ενα από αυτά βρίσκεται σε ξενοδοχείο στο όρος Ρτάν της Σερβίας.

Οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται πως είναι το μοναδικό ασφαλές μέρος για να επιβιώσει κανείς από την απόλυτη καταστροφή, λόγω των μυστικιστικών δυνάμεων του βουνού, που σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, “κατάπιε έναν κάστρο στο οποίο ζούσε διάσημος μάγος”, παγιδευοντάς τον στο εσωτερικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται τελικά το τέλος του κόσμου;

Οι Μάγιας δεν προέβλεψαν το τέλος του Κόσμου, αλλά κάτι άλλο!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε