Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρωσία: Το Κρεμλίνο διαψεύδει ότι έστειλε διαβατήριο στον Ντεπαρντιέ

Ρωσία: Το Κρεμλίνο διαψεύδει ότι έστειλε διαβατήριο στον Ντεπαρντιέ

Ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν διέψευσε ότι το Κρεμλίνο έστειλε ρωσικό διαβατήριο στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Χθες, η εφημερίδα “Le Monde” έγραψε στην ιστοσελίδα της ότι ο Γάλλος ηθοποιός είπε στους φίλους του ότι ο Πούτιν του έχει ήδη στείλει ένα διαβατήριο, προς αντικατάσταση του γαλλικού, το οποίο παρέδωσε στις γαλλικές αρχές μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε για τη μετακόμισή του στο Βέλγιο.

Σήμερα, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο για αυτό το θέμα, τόνισε: “Δεν μπορώ να σχολιάσω. Πρόκειται προφανώς για χωρατό. Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο. Προφανώς αστειευόταν”.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Ντεπαρντιέ συμμετείχε σε επίσημους εορτασμούς στο Γκρόζνι της Τσετσενίας, δηλώνοντας ότι στέκει στο πλευρό του Τσετσένου προέδρου Ραμζάν Καντίροφ. Ο τελευταίος είπε σήμερα ότι είναι “έτοιμος” να φιλοξενήσει τον ηθοποιό.

“Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αποποιήθηκε τη γαλλική υπηκοότητα. Έχει τους λόγους του, διαφορετικά δεν θα το έκανε. Δεν έχω σκοπώ να κρίνω αυτήν την πράξη αλλά μπορώ να δηλώσω, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε αυτόν τον μεγάλο ηθοποιό”, φέρεται να είπε ο Καντίροφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρία Νοβόστι.

Και πρόσθεσε: “Ο Ντεπαρντιέ είναι άνθρωπος με κεφαλαίο το Α, είναι ανθρωπιστής και οποιαδήποτε χώρα θα του άνοιγε τις πόρτες της χωρίς δισταγμό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξαλλος ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ επιτίθεται στον πρωθυπουργό και παραδίδει το διαβατήριό του

Γάλλος πρωθυπουργός: Αξιοθρήνητος ο Ντεπαρντιέ

Ρέιντερς για Ντεπαρντιέ: “Το Βέλγιο δεν είναι αποδιοπομπαίος τράγος”

  

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε