Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρωσίδες χόρεψαν twerking μπροστά σε μνημείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τιμωρήθηκαν με φυλάκιση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσίδες χόρεψαν twerking μπροστά σε μνημείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τιμωρήθηκαν με φυλάκιση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία παρέα 6 νεαρών κοριτσιών χόρεψε αισθησιακά μπροστά από ένα μνημείο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και στη συνέχεια ανέβασε στο internet το επίμαχο βίντεο με τον προκλητικό χορό τους.

Ένα δικαστήριο του Νοβοροσίσκ της Ρωσίας καταδίκασε δύο από τις χορεύτριες σε φυλάκιση 10 ημερών και την τρίτη σε φυλάκιση 15 ημερών με την κατηγορία του βανδαλισμού, ενώ σε άλλες δύο χορεύτριες επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι γυναίκες «χόρευαν ένα ερωτικό και αισθησιακό twerk», ένα δημοφιλές είδος χορού που έγινε γνωστό αφού το χόρεψαν διάσημες τραγουδίστριες όπως η Μάιλι Σάιρους, η Μπιγιονσέ ή η Ριάνα.

Η εισαγγελία είχε ξεκινήσει μια έρευνα μετά την δημοσίευση του βίντεο στο youtube που δείχνει τις 6 νεαρές κοπέλες,ανάμεσά τους και μια ανήλικη, να χορεύουν αισθησιακά, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων τους στον χορό twerk μπροστά από ένα μνημείο προς τιμή των πεσόντων του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

«Αυτή η ενέργεια που δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ιστορική μνήμη είναι απαράδεκτη και κάθε απόπειρα βεβήλωσης μνημείων που έχουν ανεγερθεί προς τιμή των ενόπλων δυνάμεων θα παυθεί αμέσως» επισήμαναν οι εισαγγελείς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε