Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάλος! Αστυνομικοί έψαχναν στον κόλπο της για ναρκωτικά 11 λεπτά [vid]

Σάλος! Αστυνομικοί έψαχναν στον κόλπο της για ναρκωτικά 11 λεπτά [vid]

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι εικόνες αστυνομικών να κάνουν επί 11 λεπτά κολπική έρευνα σε φοιτήτρια.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τη νεαρή φοιτήτρια για έλεγχο και της έκαναν κολπική έρευνα για ναρκωτικά επί 11 λεπτά. Οι δικηγόροι της Charnesia Corley χαρακτηρίζουν το περιστατικό βιασμό και διεκδικούν αποζημίωση εκατομμυρίων.

Αφού πέρασαν χειροπέδες στην 23χρονη φοιτήτρια, την έγδυσαν από τη μέση και κάτω. Η Charnesia Corley αναγκάστηκε να υποστεί κολπική έρευνα για 11 λεπτά σε χώρο στάθμευσης βενζινάδικου.

Οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν πως μύριζαν μαριχουάνα στο αυτοκίνητο όταν τη σταμάτησαν για έλεγχο. Αφού έψαξαν στο αυτοκίνητο, ένας από τους αξιωματικούς επέμεινε ότι μύριζε μαριχουάνα και κάλεσε δύο γυναίκες συναδέλφους του να της κάνουν κολπική έρευνα.

Οι αστυνομικοί στο στόχαστρο

Οι δύο γυναίκες αξιωματικοί κατηγορήθηκαν για σεξουαλική επίθεση ως αποτέλεσμα του περιστατικού τον Οκτώβριο του 2015. Ο Sam Cammack υποστήριξε πως η πελάτισσά του είναι φοιτήτρια χωρίς ιστορικό ποινικού αδικήματος. Η νεαρή κοπέλα ζήτησε να δημοσιοποιηθεί το βίντεο και ζητά να εξεταστεί η υπόθεση από ειδικό εισαγγελέα.

“Ένας από τους αξιωματικούς στο βίντεο μιλούσε σε κάποιον που βρισκόταν υπό κράτηση στο περιπολικό. “Θα βρούμε κάτι ακόμα και αν πρέπει να της κάνουμε σωματικό έλεγχο” ακούγεται να του λέει. Αισθάνομαι πολύ άσχημα για αυτό που συνέβη στην Charnesia Corley”, τόνισε ο δικηγόρος της.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις