Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σάλος με κρατικά έγγραφα: Κρύβουν στοιχεία για την κατάρριψη της πτήσης MH17

Σάλος με κρατικά έγγραφα: Κρύβουν στοιχεία για την κατάρριψη της πτήσης MH17

Σφοδρές επικρίσεις για την απόκρυψη πληροφοριών σε κρατικά ολλανδικά έγγραφα αναφορικά με την κατάρριψη της πτήσης MH17.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απειλούν ακόμα και με μηνύσεις για την αποκάλυψη των στοιχείων που έχουν αποκρύψει στα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σε δεκάδες έγγραφα για την επαύριο της κατάρριψης της μοιραίας πτήσης υπάρχουν “κρυφά” στοιχεία, με το RTL News να απειλεί να σύρει την κυβέρνηση στα δικαστήρια αν δεν δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες.

Από τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν φαίνεται πως στις εβδομάδες που ακολούθησαν την κατάρριψη του αεροσκάφους στην ανατολική Ουκρανία οι αρχές επικαλούνται αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται πως οι 196 από τους 298 επιβαίνοντες ήταν Ολλανδοί, γεγονός που οδήγησε την Ολλανδία να οδηγεί τη διεθνή έρευνα αναφορικά για την κατάρριψη της πτήσης.

Εκτός από μεγάλα “μαυρισμένα” τμήματα του κειμένου, από την ολλανδική κυβέρνηση υπήρξαν αναφορές σε “αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες”, κάτι που υποδηλώνει πως η πτήση καταρρίφθηκε από φιλορώσους αντάρτες.

Πηγή:
News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε