Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σάλος στο Ιράκ από τηλεοπτική εκπομπή με ψεύτικες βομβιστικές επιθέσεις – Δείτε το βίντεο

Οργή έχει προκαλέσει στου Ιρακινούς μια εκπομπή της ιρακινής τηλεόρασης που κάνει φάρσες με βομβιστικές επιθέσεις! Το βίντεο που θα δείτε είναι πραγματικά προκλητικό

Το Ιράκ σχεδόν καθημερινά πλήττεται από βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας με δεκάδες νεκρούς. Κάποιοι όμως σκέφτηκαν πως αυτό θα είχε χιούμορ και αποφάσισαν να στήσουν φάρσες σε γνωστούς ηθοποιούς και όχι μόνο. Όμως αυτό έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις τόσο από τον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και από τους απλούς πολίτες που καθημερινά ζουν τον τρόμο των βομβιστικών επιθέσεων.
 
“Κάτι τέτοιο είναι παράλογο. Οι άνθρωποι αυτοί μάλλον δεν έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους σε επιθέσεις αυτοκτονίας”, λέει ένας πολίτης στην Βαγδάτη. Και σίγουρα έχει δίκαιο. Το ίδιο συνέβη και με τον Τζασσιμ Σαράφ έναν κωμικό ηθοποιό του Ιρακ που ήταν το “θύμα” μια τέτοιας φάρσας.
 

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ο άνθρωπος βγήκε τρομοκρατημένος από το αυτοκίνητο του όταν ηθοποιοί στρατιώτες τον σταμάτησαν για να τον ενημερώσουν πως το αυτοκίνητο του είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά. Πανικόβλητος βγαίνει από το αμάξι του, βγάζει τα παπούτσια του και αρχίζει να τρέχει χωρίς να ξέρει τι κάνει.
 
Όταν όμως τον ενημέρωσαν ότι πρόκειται για φάρσα, αν και κωμικός, δεν γέλασε καθόλου. Μάλιστα ο κ.Σαράφ δήλωσε ότι πρόκειται να μηνύσει την εκπομπή για αυτή την κακόγουστη φάρσα! Και με το δίκιο του!
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε