Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σάλος με τον «Drogo» για τους βιασμούς στο Game Of Thrones [vid]

Jason Momoa Game Of Thrones

Η υπόθεση του παραγωγού Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν φέρνει πλέον άπαντες προ των ευθυνών τους στο Χόλιγουντ. Στο στόχαστρο ο Jason Momoa του Game Of Thrones που αστειεύτηκε για τους βιασμούς.

Ήταν το 2011 που ο Jason Momoa δήλωνε ότι του αρέσει που μπορεί να βιάζει όμορφες γυναίκες στο Game Of Thrones. Ο Kahl Drogo του Game Of Thrones βρέθηκε στο στόχαστρο για το απίστευτο σχόλιό του σε συνέντευξη πριν από 6 χρόνια.

Το βίντεο είχε τραβηχτεί από το πάνελ του Game Of Thrones στο San Diego Comic Con. O Jason Momoa, που υποδύθηκε τον Kahl Drogo μεταξύ 2011 και 2012, σόκαρε τους πάντες περιγράφοντας τα πλεονεκτήματα τέτοιου είδους σειρών.

“Σε τέτοιες σειρές υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Μου αρέσει που μπορώ να ξεριζώνω τη γλώσσα κάποιου και να γλιτώνω. Και να βιάζω όμορφες γυναίκες και να με ερωτεύονται. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;”.

Ενώ τα σχόλιά του αντιμετωπίστηκαν με γέλιο από το πλήθος, είναι εμφανής η αμηχανία των συμπρωταγωνιστών του στο Game Of Thrones.

Game Of Thrones: Η συγγνώμη του “Drogo”

Ο Jason Momoa ζήτησε συγγνώμη για το ανατριχιαστικό του αστείο για τους βιασμούς στο Game Of Thrones αφότου το βίντεο έγινε viral.

“Είναι δικαιολογημένες οι αντιδράσεις πολλών ανθρώπων σε ένα αηδιαστικό αστείο που έκανα πριν από χρόνια και για το οποίο λυπάμαι. Είμαι απίστευτα απογοητευμένος με τον εαυτό μου για τις παρατηρήσεις μου εκείνη την ημέρα. Ξέρω ότι η ειλικρινής συγγνώμη μου τώρα δεν θα πάρει πίσω αυτά τα ενοχλητικά λόγια.

Ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση μπορούν να πλήξουν κάθε άνθρωπο. Γνωρίζω από πρώτο χέρι το επώδυνο μαρτύριο από μέλη της οικογένειάς μου και φίλους. Έκανα ένα πραγματικά άστοχο σχόλιο. Είναι απαράδεκτο και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για τα όσα είπα”.

I APOLOGISE Aloha j

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies) στις

Η υπόθεση έρχεται στο φως μετά και τη συγγνώμη του Μπεν Άφλεκ στην επίσης ηθοποιό Χίλαρι Μπέρτον. Είχε επανέλθει στο προσκήνιο το γεγονός πως την είχε χουφτώσει σε συνέντευξη που της είχε παραχωρήσει όταν εκείνη εργαζόταν στο MTV. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο στόχαστρο και για την υπόθεση Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, καθώς κατηγορήθηκε πως γνώριζε τα πεπραγμένα του.

Πηγή: NME, Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις