Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σάλος με τον πιτσιρικά που συγκλόνισε τον κόσμο! Όλα για το χρήμα; [vid]

Σάλος με τον πιτσιρικά που συγκλόνισε τον κόσμο! Όλα για το χρήμα; [vid]

Μετά το viral βίντεο του Keaton Jones για το bullying που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που άρχισαν να αμφισβητούν τα κίνητρα της μητέρας.

Ο Keaton Jones μοιράστηκε την εμπειρία του ως θύμα bullying σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που δεν άργησε να γίνει viral. Το συγκινητικό βίντεο προβλήθηκε πάνω από 20 εκατομμύρια φορές στο facebook πριν η μητέρα του κλείσει τη σελίδα.

Αποκαλύφθηκε πως η μητέρα του Kimberly Jones στο παρελθόν είχε ανεβάσει φωτογραφίες της να ποζάρει με τη σημαία Confederate που συνδέεται με τον ρατσισμό και την Κου Κλουξ Κλαν. Είχε αναρτήσει μάλιστα και ποστ με ρατσιστικά σχόλια.

Ρατσιστικά μηνύματα και δωρεές για το viral βίντεο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε έκλεισε τη σελίδα της στο facebook αλλά και δύο λογαριασμούς GoFundMe που άνοιξε για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον μικρό Keaton. H Kimberly αρνήθηκε ότι προσπαθεί να βγάλει χρήματα από τη δυστυχία του γιου της μετά το viral βίντεο.

Ο πυγμάχος του MMA Joe Schilling είπε ότι ήθελε να προσκαλέσει τον μικρό Keaton σε αγώνα του. Ωστόσο η μητέρα του μικρού αγοριού του είπε ότι απλά ήθελε χρήματα. Ανέβασε τότε ένα βίντεο αμφισβητώντας το πώς θα λύσει το πρόβλημα του bullying με το να συγκεντρώσει χρήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=M3CzBJhoVtA

Η Kimberly δήλωσε στο Fox News πως οι ισχυρισμοί του είναι αναληθείς. “Δεν του είπα ότι θα προτιμούσα τις δωρεές αντί για τη βοήθεια από διασήμους”. Εκείνος υποστήριξε ότι του είπε πως “ξέρεις έρχονται Χριστούγεννα και είμαι ανύπαντρη μητέρα, μπλα, μπλα, και τα οικονομικά μας δεν είναι καλά”.

Μετά το βίντεο του μικρού Keaton πολλοί ήταν οι διάσημοι που μοιράστηκαν το μήνυμά του κατά του bullying με τους followers τους. Ανάμεσά τους οι Chris Evans, Justin Bieber, Katy Perry, Demi Lovato, Donald Trump Jr και LeBron James. Ωστόσο πολλοί άρχισαν να προβληματίζονται μετά τους δύο λογαριασμούς Go Fund Me που δημιουργήθηκαν και έκτοτε έκλεισαν. Στον έναν μάλιστα λογαριασμό είχαν συγκεντρωθεί 60.000 δολάρια.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις