Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σαπίζει στο ξύλο τον γιο του – Πιστεύει ότι είναι δαιμονισμένος [vid]

Σαπίζει στο ξύλο τον γιο του – Πιστεύει ότι είναι δαιμονισμένος [vid]

Σοκαριστικό βίντεο πατέρα να δέρνει τον γιο του επειδή πιστεύει ότι είναι δαιμονισμένος.

Η υπόθεση του 12χρονου Jack, που η μητέρα του αναφέρει ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια, παρουσιάστηκε στο αμερικανικό talk show Dr Phil.

“Πιστεύω ότι ο γιος μου είναι δαιμονισμένος. Είναι δαίμονας ή ο διάβολος δεν μπορώ να πω. Αλλά είναι τρομακτικό”, λέει ο John μιλώντας για τον γιο του.

“Νιώθω ότι υπάρχουν μέσα του δαίμονες που τον ελέγχουν. Κάτι δεν πάει καλά σίγουρα με τον Jack”. Αναφέρει ότι ο γιος του κατέχεται από κακές δυνάμεις που τον καθοδηγούν να σκοτώσει την οικογένειά του.

“Στα 2,5 χρόνια άρχισε να παρουσιάζει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Είχε προσπαθήσει να κόψει με γυαλί τον λαιμό της μητέρας του. Τον πρόλαβα. Προσεύχομαι κάθε νύχτα για να απελευθερωθεί από τα κακά πνεύματα. Δεν ξέρω τα πάντα για τις δαιμονικές δυνάμεις.

Όπως κάθε άνθρωπος έχω παρελθόν. Έχω γνωρίσει τον Ιησού τα τελευταία 4 χρόνια. Βλέπει τον δαίμονα στον ύπνο του και όταν κλείνει τα μάτια του. Έδειξε φωτογραφίες αυτού που βλέπει στη μητέρα του”.

Ο μεγαλύτερος φόβος του John είναι ότι ο γιος του θα κάνει μια μέρα κακό στην οικογένειά του. “Μου είπε ότι ο δαίμονας του λέει να πάρει ένα μαχαίρι και να σκοτώσει την οικογένεια. Τον άφησα να βγει στο μπαλκόνι και πήρα τηλέφωνο για να τον πάμε στο νοσοκομείο”.

Οι επιθέσεις του 12χρονου στη μητέρα του

Η μητέρα του Jack, που δεν είναι πλέον παντρεμένη με τον John, αναφέρει ότι ο γιος της πάσχει από ψυχική ασθένεια. Εκτιμά ότι η σκληρή πειθαρχία θα μπορούσε μόνο να επιδεινώσει τη συμπεριφορά του γιου τους. “Ο 12χρονος γιος μου Jack είναι εντελώς εκτός ελέγχου”.

“Με χτύπησε, με κλώτσησε, με τρύπησε, έσπασε τα παράθυρα στο σπίτι, απείλησε να με μαχαιρώσει. Μου είπε πως ευχήθηκε να ήμουν νεκρή”, δήλωσε η Jen. “O John δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει στο μυαλό του Jack. Πρέπει να καταλάβει περισσότερα αντί να σκέφτεται μόνο ότι μπορεί να τον χτυπά για να συμπεριφέρεται καλά”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις