Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σέξυ δασκάλα εξαγριώνει μητέρες μαθητών – Δείτε το video

Σέξυ δασκάλα εξαγριώνει  μητέρες  μαθητών – Δείτε το video
Αντιθέτως οι ”προοδευτικοί” πατεράδες την υποστηρίζουν φτιάχνοντας μάλιστα  fun club !

Το καθολικό γυμνάσιο του Σαν Κάρλο στο Μιλάνο φημιζόταν για τις αυστηρές αρχές του.Μέχρι που ”πάτησε” εκεί το πόδι της,μήκους ενός μέτρου,για να διδάξει η ”προικισμένη” ,λόγω των τριών πτυχίων της,Ιλεάνα Τακονέλι.
 
Στην αρχή της σχολικής χρονιάς ο Πατέρας Aldo Geranzani,διευθυντής του σχολείου έκανε πως δεν άκουγε τα μουρμουρητά των μαμάδων των μαθητών,αποδίδοντας τα στη ζήλεια που ένιωθαν μπροστά στη σκανδαλώδη ομορφιά της δασκάλας.
 
Οι αποκαλύψεις όμως δεν άργησαν για το παρελθόν της δασκάλας ρίχνοντας ”λάδι” στη φωτιά που είχε ξεσπάσει.
 
Η Ιλεάνα Τακονέλι στα 18 της χρόνια,πριν διαβεί το κατώφλι της παιδαγωγικής Ακαδημίας του Μιλάνο,περπάτησε χιλιόμετρα ολόκληρα στη πασαρέλα όπου στέφθηκε μάλιστα νικήτρια διαγωνισμού ομορφιάς στο Abruzzo της κεντρικής Ιταλίας.
Η επιτυχία της αυτή της έδωσε και το ”εισιτήριο” συμμετοχής στα καλλιστεία της χώρας.
 
Οι διαγωνισμοί ομορφιάς όμως και οι φωτογράφοι,”απαιτούν” πόζες προκλητικές,είτε με ”καυτά” σορτς είτε με στολή αμερικανίδας αστυνομικού.
 
Και μετά τους φωτογράφους ήρθαν και οι εικονολήπτες που ”τράβηξαν” το γεμάτο υπονοούμενα video clip και το ”γλυκό” έδεσε.
 

Το οπτικοακουστικό αυτό υλικό,με καθυστέρηση μιάς δεκαετίας περίπου ”έπεσε” στα χέρια των σεμνότυφων μαμάδων που έξαλλες απαίτησαν από τον Πατέρα Aldo Geranzani,την αποβολή της δασκάλας που σκανδαλίζει τους μαθητές.
 
Αυτός όμως την υπερασπίστηκε σθεναρά λέγοντας πως είναι η καλύτερη δασκάλα του σχολείου και πως δεν είχε κρύψει από την διοίκηση το παρελθόν της.
 
Η Ιλεάνα Τακονέλι βρήκε όμως υποστήριξη και από τους πατεράδες των παιδιών που έφτιαξαν μάλιστα προς τιμήν της fun club,την ίδια ώρα που κάποιες μητέρες σταυροκοπιόνταν και άλλαζαν σχολείο στα παιδιά τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε