Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Serial killer νεκρός σε συντριβή ελικοπτέρου

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τον πήγαν για αναπαράσταση ενός από τους φόνους που είχε διαπράξει. Δε μπορούσε κανείς να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

Ένας ύποπτος για τις δολοφονίες επτά ανθρώπων και επτά αστυνομικοί είναι τα θύματα της συντριβής ελικοπτέρου της αστυνομίας, τα ξημερώματα, στην πολιτεία Γκοϊάς της Βραζιλίας.

Ο δράστης φέρεται να σκότωσε επτά ανθρώπους, σε μεγάλο αγρόκτημα της πολιτείας, στις 28 Απριλίου. Οι αστυνομικοί τον είχαν μεταφέρει στον τόπο του εγκλήματος για αναπαράσταση γράφει η Globo.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, το ελικόπτερο συνετρίβη κοντά στην τοποθεσία Πιράνχας, σε δασώδη περιοχή και δύσκολα προσβάσιμη, ενώ κατευθυνόταν στη Γκοϊανία, την πρωτεύουσα του κρατιδίου, στο οποίο υπάρχουν μεγάλες καλλιέργειες σόγιας, καλαμποκιού και εκτροφεία βοοειδών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, το ελικόπτερο εξερράγη προσκρούοντας στο έδαφος.

Ο 22χρονος Σούζα Αλβες, που ήταν μεταξύ των επιβατών, θεωρείτο ύποπτος για το στραγγαλισμό τριών γυναικών και τεσσάρων ανδρών σε μια μεγάλη γεωργική επιχείρηση, 400 χλμ. από την πρωτεύουσα της Γκοϊάς. Το κίνητρο των φόνων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε