Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Σήκωσαν” το κατάστημα της Apple στο Λονδίνο! [vid]

Apple Λονδίνο
Φωτογραφία Αρχείου Reuters

Τρόμος σε κατάστημα της Apple στην “καρδιά” του Λονδίνου. 10 άτομα, φορώντας κράνη και οπλισμένη με σφυριά, μπήκαν στο μαγαζί στη Regent Street και το… σήκωσαν!

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας (13.11.2017) στο μαγαζί της Apple στη Regent Street. Οι κλέφτες είχαν μαζί τους σφυρί. Όχι μόνο για να σπάσουν τα τζάμια αλλά και για να απειλήσουν τον φύλακα του καταστήματος.

Τουλάχιστον τρία μηχανάκια περίμεναν απ’ έξω εκείνους που ανέλαβαν να “μπουκάρουν” στο μαγαζί της Apple. Πήραν iPhones, iPads και iWatches και έφυγαν.

Όλα μάλιστα έχουν καταγραφεί σε ερασιτεχνικό video

Δεν μπορούσαν να σπάσουν το τζάμι!

Ο 28χρονος Miah Mohammad Sheful, κατέγραψε με το κινητό του τη ληστεία στο κατάστημα της Apple. Πρόκειται για ένα video 44 δευτερολέπτων, το οποίο τράβηξε ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Ο μάρτυρας είπε ότι οι κλέφτες χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες για να καταφέρουν να σπάσουν τη τζαμαρία του καταστήματος.

Στο video ακούγονται κορναρίσματα. Οι οδηγοί που περνούσαν από το σημείο τη στιγμή της ληστείας, πατούσαν τις κόρνες τους για να αποτρέψουν την εισβολή των αγνώστων στο κατάστημα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε τηλεφώνημα για τη διάρρηξη στο κατάστημα της Apple στις 12:45 τα ξημερώματα. Τρία λεπτά νωρίτερα, οι 10 δράστες είχαν εισβάλλει στο κατάστημα. Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, απείλησε τον φρουρό ασφαλείας που επιχείρησε να τους σταματήσει, με ένα σφυρί.

Παρόμοια ληστεία στον ίδιο δρόμο

Η διάρρηξη στο μαγαζί της Apple έγινε σχεδόν ένα μήνα μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό, επίσης στη Regent Street αλλά αυτή τη φορά σε ένα κοσμηματοπωλείο.

Κλέφτες με σφυριά, τσεκούρια και ρόπαλα, είχαν σπάσει τις βιτρίνες και έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Πηγή: Guardian

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις