Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σκάνδαλο Σιλβέστερ Σταλόνε: Ανάγκασε ανήλικη σε όργια με τον σωματοφύλακά του

Σιλβέστερ Σταλόνε

Χωρίς τελειωμό οι αποκαλύψεις για σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ. 16χρονη καταγγέλει πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε την ανάγκασε να κάνει στοματικό έρωτα στον ίδιο και τον σωματοφύλακά του.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, όπως αποκαλύπτεται σε αναφορά της αστυνομίας, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 16χρονη. Το περιστατικό έγινε όταν γύριζε το Over the Top στο Λας Βέγκας το 1986. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν 40 ετών όταν συναντήθηκε με την έφηβη και της έδωσε το κλειδί στο δωμάτιό του.

Ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να έκανε σεξ με την ανήλικη, λέγοντάς της πως ήταν “πολύ κλειστή”. Της ρώτησε μάλιστα αν είχε κάνει ποτέ σεξ με δύο άντρες. Η ανήλικη τότε ισχυρίζεται πως ο σωματοφύλακάς του Michael “Mike” De Luca, που ήταν στο μπάνιο, την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Αφού του έκανε στοματικό έρωτα, μπήκε μέσα της ένω έκανε στοματικό έρωτα στον Σιλβέστερ Σταλόνε. Είπε στην αστυνομία πως ένιωσε πολύ άβολα όταν ήρθε και ο De Luca. Ένιωθε όμως πως δεν είχε καμία επιλογή. Ο ηθοποιός μετά της είπε ότι δεν μπορεί να πει τίποτα σε κανέναν γιατί και οι δυο τους ήταν παντρεμένοι. Την απείλησαν μάλιστα πως αν μιλούσε θα τη σάπιζαν στο ξύλο. Η ανήλικη αποφάσισε να μην κινηθεί εναντίον τους επειδή φοβόταν και ένιωθε ταπεινωμένη.

Η 16χρονη, όπως ανέφερε στην καταγγελία, έκανε σεξ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και ο ηθοποιός ενθάρρυνε τον σωματοφύλακά του να έρθει. Ο De Luca την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα πριν τελικά μπει μέσα της ενώ έκανε στοματικό στον Σιλβέστερ Σταλόνε. Ο συνταξιούχος αστυνομικός του τμήματος στο Λας Βέγκας John Samolovitch επιβεβαίωσε ότι το έγγραφο που δημοσιεύει η Dailymail αποτελεί ακριβές αντίγραφο της αρχικής έκθεσης.

Σιλβέστερ Σταλόνε

Αρνείται την καταγγελία ο Σιλβέστερ Σταλόνε

Η εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού Michelle Bega δήλωσε πως πρόκειται για γελοία και κατηγορηματικά ψευδή ιστορία. “Κανείς δεν γνώριζε ποτέ αυτή την ιστορία μέχρι να δημοσιευτεί. Σε καμία περίπτωση ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν ήρθε σε επαφή με τις αρχές ή οποιονδήποτε άλλο σχετικά με αυτό το ζήτημα”.

Μετά το συμβάν ο Σιλβέστερ Σταλόνε απειλούσε την έφηβη να μη μιλήσει. Ο σωματοφύλακάς του, που δέχτηκε πυρά από αστυνομικούς και πέθανε το 2013, ήταν τότε 27 ετών. Η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό όταν τους κάλεσε υπάλληλος για να αναφέρει ότι φίλος του θύματος είπε ότι χρειαζόταν συμβουλές για το περιστατικό. Όταν οι αρχές εντόπισαν την ανήλικη, τους είπε με λεπτομέρειες για την επίθεση.

Η γνωριμία με τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Η ανήλικη, που έμενε στο ξενοδοχείο με οικογενειακούς φίλους, συνάντησε τον ηθοποιό David Mendenhall που έπαιζε τον γιο του Σιλβέστερ Σταλόνε στην ταινία. Ήταν εκείνος που σύστησε την ίδια και την ξαδέρφη της στον Σιλβέστερ Σταλόνε στις 23 Ιουλίου 1986. Το καστ συνέχιζε τα γυρίσματα όταν η έφηβη είδε τον Σιλβέστερ Σταλόνε και πήρε αυτόγραφό του.

Ήταν εκείνη τη μέρα που γνώρισε και τον σωματοφύλακά του De Luca. Τη ρώτησε τι θα έκανε αν ο Σιλβέστερ Σταλόνε έκανε κίνηση πως θα ανταποκρινόταν. Η έφηβη του απάντησε πως πιθανότατα θα ενέδιδε. Τότε της έδωσε δύο κλειδιά για ένα δωμάτιο στον 27ο όροφο και της είπε να πάει όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Εκείνη τη νύχτα η έφηβη ανέβηκε στον 27ο όροφο και συναντήθηκε με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον De Luca στον διάδρομο και πήγαν όλοι μαζί στη σουίτα. Πήγε με τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο υπνοδωμάτιο όπου έκαναν σεξ ενώ ο σωματοφύλακάς του παρέμενε στο μπάνιο.

Είπε στην αστυνομία πως δεν έκαναν πραγματικά σεξ επειδή ο διάσημος ηθοποιός μπήκε μέσα της λίγο. Για λίγα δευτερόλεπτα. Της έκανε μάλιστα παρατήρησε πως ήταν “πολύ σφιχτή”. Μετά τη ρώτησε αν είχε κάνει ποτέ σεξ με δύο άντρες ταυτόχρονα. Του απάντησε όχι και τότε ο ηθοποιός έφερε τον De Luca στο δωμάτιο. Ρώτησε τον De Luca αν ήθελε να του κάνει στοματικό. Εκείνος έσπρωξε το κεφάλι της ανήλικης στα γεννητικά του όργανα. Αφού την ανάγκασε για λίγα λεπτά να του κάνει στοματικό έρωτα, όταν γύρισε να κάνει στοματικό έρωτα στον Σιλβέστερ Σταλόνε μπήκε μέσα της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις