Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σαν σκηνή ταινίας τρόμου: Κρεμάστηκε 21χρονη καλλιτέχνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Gregory P. Mango
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Gregory P. Mango

Για περισσότερο από μια ώρα παρέμενε κρεμασμένο το άψυχο σώμα της 21χρονης Jennifer Lubanko που έπεσε από τον τέταρτο όροφο του διαμερίσματός της στο Utica Avenue και Prospect Place στο Crown Heights.

Είχε δέσει ένα καλώδιο στον διάδρομο του σπιτιού της και πήδηξε, με το σώμα της να κρέμεται έξω από το παράθυρο του τρίτου ορόφου.

“Ήταν σαν ταινία τρόμου. Κρίμα. Το σώμα της κρεμόταν για πολύ ώρα”, σημείωσε ο 38χρονος Horace Benoit.

Το άψυχο σώμα της παρέμεινε για περισσότερο από μία ώρα, καθώς οι αρχές ήθελαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας.

Η τρομακτική εικόνα σόκαρε γείτονες και περαστικούς, μέχρι τελικά να καλυφθεί από τις αρχές με ένα άσπρο σεντόνι.

“Δεν είναι κάτι που θέλεις να δεις όταν ξυπνήσεις το πρωί της Κυριακής. Σκέφτηκα πως ήταν ψεύτικο, σαν αποκριάτικη φάρσα και μετά μπόρεσα να δω ότι ήταν μια γυναίκα που είχε κρεμαστεί”, σημείωσε ο 42χρονος Violet Acuna.

H Jennifer Lubanko, όπως ανέφεραν οι αρχές, δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας στο διαμέρισμα που μοιραζόταν με μια άλλη 20χρονη γυναίκα και αναφέρουν ότι είναι ασαφείς οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Τα έργα τέχνης της όμως ήταν σκοτεινά και φαίνονταν ταραγμένα, με την 21χρονη να ποστάρει ενοχλητικά βίντεο και σχέδια στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Πόσταρε επίσης έργα της και στο Scary­Pretty.org που περιγράφονται νοσηρά από τους γονείς ενός φίλου της.

Στο έργο της “The Toilet Book”, μια σειρά από ζωγραφιές που συνοδεύονται από κείμενο, παρομοίαζε την ανθρωπότητα με έναν ζοφερό βόθρο.

“Γεια σου, είμαι ένας άνθρωπος και ζω σε αυτή τη λεκάνη τουαλέτας από σκ*τά και διαβολικούς ανθρώπους και το μόνο που κάνουμε είναι να κολυμπάμε σε κύκλους όλη την ημέρα”, έγραφε.

Η 66χρονη γειτόνισσά της Stella Wiley ανέφερε πως ήταν πολύ κοινωνική, σημειώνοντας πως έμοιαζε ευδιάθετη ενώ είχε βγάλει βόλτα το κατοικίδιό της 90 λεπτά πριν αυτοκτονήσει.

Πηγή: Nypost

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε