Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σκιά του εαυτού του! – ‘Ετσι είναι σήμερα ο Ράτκο Μλάντιτς!

Καμία σχέση με τον αγέρωχο στρατηγό που μεσουρανούσε και ήθελε ακόμα και να αγοράσει το Μπιλ Κλίντον!

Ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών προέβαλε η σερβική τηλεόραση με την προσαγωγή του πρώην στρατηγού του στρατού της Βοσνίας στο δικαστήριο του Βελιγραδίου

Ο Ράτκο Μλάντις εμφανώς καταβεβλημένος με ένα τζόκεϊ στο κεφάλι προχωράει αργά, σκυφτός. Ο συνήγορος του έκανε λόγο για κακή κατάσταση της υγείας του.

Το ειδικό ποινικό δικαστήριο, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, διέκοψε την ανάκριση του Μλάντιτς λόγω της κακής του κατάστασης.

“Η ερευνούσα δικαστική αρχή προσπάθησε να ανακρίνει τον Μλάντιτς και σταμάτησε την ανάκριση γιατί διαπιστώθηκε ότι έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητος” τόνισε ο δικηγόρος του.

  Η κατάσταση σε όλη τη Σερβία μετά τη σύλληψη του Ράτκο Μλάντιτς είναι σταθερή, δήλωσε ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας, Μίλοραντ Βέλιοβιτς, τονίζοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι στο ανώτατο επίπεδο, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

    «Είναι σημαντικό ότι σε καμιά πόλη της Σερβίας προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για πιθανή κλιμάκωση της έντασης. Θεωρούμε ότι η αστυνομία ελέγχει πλήρως την κατάσταση», είπε κ. Βέλιοβιτς.

    Ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει διατάραξη της τάξης και της ειρήνης σε μεγάλες διαστάσεις.

    Όπως διευκρίνισε, χθες έγιναν προσαγωγές 86 ατόμων και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος 38 ατόμων. Από τους προσαχθέντες παραμένουν υπό κράτηση 25 άτομα νεαρής ηλικίας, δήλωσε.

    Όλοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ελαφρά αδικήματα και ποινικά αδικήματα, όπως επιθέσεις σε δημόσια πρόσωπα ή βίαιη συμπεριφορά, πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σύλληψη Μλάντιτς ανοίγει την πόρτα της Ε.Ε. για τη Σερβία

Συνελήφθη ο στρατηγός Ρ.Μλάντιτς

Ράτκο Μλάντις: ο άνθρωπος πίσω από τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα

Το “κεφάλι” του Μλάντιτς κόστιζε πολλά…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε