Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σκληρότατες εικόνες! Οικιακή βοηθός πέφτει από τον 7ο όροφο – Το αφεντικό “τραβάει” βίντεο

Φωτο Twitter / @jenanmoussa
Φωτο Twitter / @jenanmoussa

Μονάχα οργή προκαλεί ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί στο Κουβέιτ και δείχνει μια οικιακή βοηθό να κρατιέται με το ένα χέρι από το παράθυρο του έβδομου ορόφου πολυκατοικίας, πριν πέσει τελικά στο κενό! Το αφεντικό της αρκείται στο να μαγνητοσκοπεί την σοκαριστική στιγμή!

Οι Αρχές του Κουβέιτ έχουν συλλάβει μία γυναίκα, επειδή βιντεοσκοπούσε την οικιακή της βοηθό -που κατάγεται από την Αιθιοπία- να κρατιέται με το ένα χέρι από το παράθυρο εβδόμου ορόφου και τελικά να πέφτει στο κενό!

Ευτυχώς -και για την ακρίβεια ως εκ θαύματος- η γυναίκα επέζησε, με τις πληροφορίες που μεταδίδει το gulf-times.com να αναφέρουν πως οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο απόπειρας αυτοκτονίας, κάτι που όμως δεν μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό, αφού η γυναίκα ουρλιάζει και δείχνει ξεκάθαρα πως προσπαθεί να σωθεί.

Η αφεντικίνα της, πάντως, που κατάγεται από το Κουβέιτ, κρατείται από τις Αρχές για το… προφανές: Επειδή δηλαδή έβλεπε μια ανθρώπινη ζωή να κρέμεται από “μια κλωστή” και δεν έκανε απολύτως τίποτα!

Το βίντεο δείχνει την οικιακή βοηθό να κρατιέται από το παράθυρο και η γυναίκα που βιντεοσκοπεί ακούγεται να της λέει: “Τρελή, γύρνα πίσω“.

Η τρομοκρατημένη οικιακή βοηθός ακούγεται να φωνάζει “κράτησέ με, κράτησέ με“, ενώ αμέσως μετά το χέρι της γλιστρά και πέφτει στο κενό, ενώ η αφεντικίνια της δεν ακούγεται να αντιδρά καθόλου μόλις η γυναίκα πέφτει και ακούγεται ο σοκαριστικός θόρυβος…

Όπως προαναφέραμε, η γυναίκα ευτυχώς επέζησε και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο με σπασμένη μύτη, σπασμένο ώμο και μεγάλη αιμορραγία στο ένα της αυτί.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεοΠροσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

Δείτε τη στιγμή που η γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο

 

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε